BTC en ETH: stiekem een beetje blij

BTC en ETH: stiekem een beetje blij


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanuit mijn bed besluit ik even te kijken hoe het met mijn Bitcoin en Ethereum belegging staat. Ik ben er niet echt mee bezig.


Vorig jaar heb ik in beide een beetje geld geinvesteerd dat ik missen kon.

Mijn zoon stelde Ethereum (ETH) voor. Zoals het er nu uitziet geen slechte investering. 

Ik heb mijn kosten er uit en mijn inleg heeft zich verdubbeld.


De Bitcoin lijkt nu aardig stabiel wat waarde betreft 

Word lid en beloon de maker en jezelf!

#BTC #ETH #beleggen #cryptomunten #online #nieuws #positief Bitcoin #Ethereum #Yoors #bitcoinwallet #investeren #sparenBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ben ondertussen begonnen met Litecoin en heb ook enorm veel vertrouwen in de munt :-) Dankzij app op mijn GSM krijg ik elke dag 8x geld erbij :-)
| 15:02 |
Wat leuk :) Gewoon de tijd nemen en over ... kijken wat je hebt
| 15:03 |
De Bitcoin is sinds gisteren weer in een stijgende lijn gelukkig. Maar wil je écht mBTC verdienen, ga dan naar computta.com/?ref=112047 en iedere keer als jij online bent op je computer maakt je computer online mBTC voor je aan. Dat kan aardig oplopen. En hoe meer affiliates je verzamelt hoe meer geld jij ook verdient.
| 15:39 |
Ik heb geen pc dus dat wordt moeilijk. Ik mijn wat met app op mijn telefoon
| 15:43 |
Met je telefoon zal het ook wel lukken. Gewoon proberen. Ga naar de genoemde site en kijk of je het programmaatje kunt downloaden.
| 20:53 |
Hou ons maar op de hoogte.
| 17:10 |
Doe ik..
| 20:19 |
ETH zit inderdaad in de lift. Maar die heb ik - helaas - niet. Ik zit met redelijk wat Litecoin, maar die doen het momenteel niet zo denderend. Ik verlies er aan...
| 19:25 |
Wie weet komen ze nog in de lift.. afwachten
| 19:50 |
Heel leuk voor joh. Ik snap nog steeds niks van cryptomunten
| 17:18 |
Er valt niet veel te snappen. Je koopt online een cryptomunt en omdat de waarde nog niet vast staat, kan deze meer of minder waard worden. In doorsnee geldt dat elke munt nu meer waard wordt. Bij de een gaat dit harder dan de ander vroeg of laat zal het stil staan en een vaste waarde hebben.
| 17:22 |
Het enige dat ik hiervan begrijp is dat je blij bent. En daar word ik dan weer blij van :-)
| 16:09 |
Ja ik ben blij, al beleg ik niet actief. Ik had voor 74 euro cryptomunten gekocht en het is nu 159,63 euro waard. Ik prijs me rijk al heb ik niet geslapen :))
| 16:12 |
:-)
| 16:14 |
Wat super voor je! Vriend heeft vorig jaat 60 euro totaal ingelegd verdeeld over bepaalde ICO's voornamelijk en sommigen waar hij voor 5 euro heeft gekocht heeft hij heel veel van (1 weet ik 2000 stuks) ze zijn al 7x over de kop gegaan dus als die ooit de euro aantikken haha dan zijn we heel blij :-) totaal heeft hij nu denk ik 110 euro winst (op 60 euro inleg) Gister zat hij dus wel even te stuiteren toen ik op steemit zoveel met geen inleg ophaalde lol.. maar het ziet er gunstig uit allemaal :-) dat is dus mooi.. Geniet van je stijgende bedrag :-) het is je gegund!
| 15:19 |
Ik dacht gelijk aan jou. Jullie hebben toch ook ETH? Ik denk dat de andere cryptomunten nu gaan stijgen
| 15:39 |
We hebben wel ETH ergens rondzweven :) Vriend wilde iets omwisselen in een exchange.. en had niet goed gelezen, hij dacht dat hij (ik weet het niet zeker meer hoeveel het was) 0,01 ETH erop moest zetten maar bleek 0,1 te zijn. Hadden we toen niet om dat bij te leggen. Want dat was nog in de krappere tijd voor we gingen emigreren :) Dus elk tientje werd omgedraaid. Afijn daar moet hij nog eens achteraan er is toen gezegd dat het sowieso van hem blijft, zodra hij bijstort kan hij er weer bij. Maar die lieverd heeft het veel te druk met werken en al die stress die net achter de rug is. Komt wel een keer.. Hij investeert liever in ICO's want dan heb je dus kans dat je voor een laag bedrag heel veel munten hebt, en sommigen gaan echt heel veel over de kop al snel, en als je er dan duizenden van hebt omdat je in de soort van "voorverkoop" ze hebt gekocht, dan zit je gebakken. En tot op heden heeft hij er een goede kijk op. Hij voorspelt regelmatig wat en dat komt tot op heden uit. Hij is vooral heel blij dat ik me er ook eindelijk wat meer voor interesseer lol, en hoopt volgens mij dat ik gewoon stinkend rijk word met crypto's :)
| 16:05 |
Ik gun je die rijkdom ook van harte! Goed dat je wat meer interesse hebt kun je achter zijn ETH aan
| 16:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen