Opinion: Het Yoo.rs spook Bug is niet meer?

Opinion: Het Yoo.rs spook Bug is niet meer?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik schreef meerdere keren over verdwenen blogs. Een stuk frustratie als je lange blog ineens verdwenen is als je hem als concept wilt bewaren of opslaan. 

Het spook genaamd Bug maakte het mij en anderen aardig moeilijk door steeds onverwachts op te duiken.


Zojuist kwam het goede nieuws. Het spook is niet meer. Het is einde Bug. We kunnen weer onbezorgd schrijven, aanpassen en bewaren.


Wat ging er mis:

"Het was inderdaad geen mobile-only probleem. Ik heb de bug eindelijk opgespoord. Het lag hieraan: Als je vroegtijdig op Enter of tab klikt, zoals je zegt, slaat hij de post op zonder informatie en gaat het mis. Je kunt nu je blogs weer zonder angst opslaan. Bedankt voor je bijdrage en nog extra YP voor de schrik! Nog veel schrijfplezier verder!"


UPDATE 22:20 uur

Helaas.. van de 2 blogs die ik daarna plaatste kon ik de eerste pas na 3x opnieuw maken plaatsen (met de melding: Er is iets fout gegaan...) de tweede lukte, maar niet alleen dezelfde foutmelding maar ook een ander scherm popte op. De blog bleek wel.opgeslagen.

help

B&B Entertainment,

Hartelijk bedankt voor het vinden en verdrijven van Bug, helaas spookt er toch nog iets anders rond.

signup

Word jij nu ook Yoo.rs lid? Dan beloon je niet alleen mij maar ook jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb er "gelukkig" niks van gemerkt, geen fout melding gehad. Maar wanneer ik een blog ga plaatsen met veel tekst, maak ik de tekst altijd eerst offline in word en sla hem op, dan heb je altijd een back up
| 08:38 |
Ik kreeg ook een melding dat er iets fout was gegaan na het uploaden van mijn nieuwe blog. Maar hij bleek toch te zijn geplaatst. Ik had hem tussentijds wel opgeslagen als concept. Ik werk op een desktop, niet mobiel. 
| 08:25 |
Die foutmelding en toch opslaan is al een paar dagen. Het niet opslaan of verdwijnen van de blogs is blijkbaar een bug en komt niet alleen voor bij de telefoon.
Vervelend is niet dat stuk tekst maar wel de links en hele opmaak. Hier zit veel tijd in. Bij mij de meeste. Dat kun je niet even offline doen en dan knippen en plakken
| 08:56 |
Oh aha, dan heb ik tot nu toe mazzel gehad. Aan mijn receptenblogs spendeer ik ook veel tijd om samen te stellen. En dan zou ik ook balen als die weg is of verminkt. 
| 09:13 |
Ja, helaas waren er dus 2 spoken en niet 1 hier op Yoors. Ik zal het weer 's op spookjacht gaan 💨
| 00:27 |
Vandaag had ik tot 2x toe de melding er is iets fout gegaan toen ik mijn nieuwe blog wat had aangepast. Maar toen ik op een ander apparaat keek was het blog er nog en zat de aanpassing er ook in. Dus dat was een opluchting. Maar deze melding heb ook altijd als ik een blog op de iPad maak. En dat komt ook altijd goed. Maar het wel vreemd. 
| 00:13 |
Ik las net dat dit een andere bug is die met iets anders te maken heeft. Ook daar wordt aan gewerkt
| 18:19 |
Helaas heeft het bij geen soelaas geboden.. tot 2 keer toe mijn net gemaakte blog verdwenen..
| 22:22 |
Ik ook 1x en opslaan gaat moeizaam en met rare foutmeldingen. Maar dat is al sinds gisteren.
| 22:27 |
Ja dat heb ik ook, de 1e keer kon ik geen titel plaatsen ging steeds niet. Dus maakte een nieuwe ,waar even getest de titel bleef staan. Dus ik mijn blog opnieuw geschreven, met veel extra werk met links en dergelijk.. dan geef ik aan blog plaatsen en weg zoef..blog weg.. er is een fout opgetreden zegt het scherm.. baal nu ff flink hiervan..
| 22:33 |
Die fout opgetreden zag ik gisterrn al. Eind vd ochtend konden er helemaal geen blogs meer opgeslagen worden en nu weer dit. Het spook waart nog rond. Ik heb de tekst hier aangepast en het gemeld. Balen. Het is best al lang en al die links is ontzettend veel werk. Dat kun je ook niet offline doen.
| 22:37 |
Meen je? Ja dat is enorm veel werk, en daarbij moet je sommige dingen weer helemaal opnieuw opzoeken heel erg vervelend.. dus tot nader order plaats ik niks. Ik heb Henkjan en B&B al een bericht gestuurd. Ik ga het pas weer maken als ik zeker weet dat het blijft staan. 
| 22:39 |
Ja en ik was niet de enige die niets kon posten.
Wat langs of met veel opmaak heeft nu zeker geen zin. Blogs aanpassen ga ik nu ook niet doen. Als die ook weer verdwijnen kan ik ze niet terug zetten.
| 22:43 |
Ja inderdaad.. neem ik ook geen enkel risico mee.. in een blog schrijven zit veel tijd vooral als die uitgebreid is. En inderdaad aanpassen ook maar even niet tot we zeker weten dat het weer opgelost is. !
| 22:46 |
Ik ga offline schrijven, reageren werkt, wie weet foto of iets, maar rest zal moeilijk worden. Vakantie houden dus. 
| 22:47 |
Ja dat lijkt de beste optie! Afwachten maar weer! 
| 22:49 |
Ze is geweldig!!
| 22:08 |
dat klinkt goed 
| 22:07 |
Helaas is het niet opgelost :(
| 22:38 |
Dat klinkt goed!
| 22:01 |
Fijn dat Babita het opgelost heeft!
| 21:47 |
Hoop het want toen ik deze blog opsloeg kreeg ik nog steeds de mwlding: er is iets fout gegaan..
| 21:57 |
Vervelend! Er gebeuren nog meer rare dingen. 'Klein' kan b.v. mijn laatste blog niet lezen. Als hij op mijn naam klikt, komt hij op de yoorspage: net als wanneer je iets aanklikt van iemand die je op 'negeren' hebt staan. Hij heeft Hj gemaild; we wachten af...
| 22:05 |
1 dingetje gewijzigd en 8 andere mis, het is best moeilijk. Welke blog van jou? Ik zal eens wat testen. Als hij op de yoorspagina komt is de blog weg. Zo was het toen bij mij. Het moet er toch ergens nog zijn?
| 22:59 |
Ik kon net in jouw blogs komen.
| 23:05 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen