MyLife: Een brief van de huisarts

MyLife: Een brief van de huisarts


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De relatie tussen mij en mijn huisarts is verre van goed. We hebben dan ook letterlijk ruzie gekregen. De frustratie liep hoog op, bij beiden. De huisarts schreeuwde dat als het mij niet zint ik maar een andere huisarts moet zoeken. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dokter te Riet Scholten was niet mijn keuze en er is geen huisarts die nog patiënten aanneemt te vinden. Als patiënt kan ik dus geen kant op.


De weerzin tegen mijn huisarts is zo groot dat ik, als ik een miskraam krijg, hem niet bel. Ik bloed liever dood dan hem in mijn woning te laten. Sinds de ruzie ga ik niet meer naar de huisarts. Ik heb het met hem gehad. Na ruim een jaar krijg ik een brief van mijn huisarts.


Deze luidt als volgt:

Geachte mevrouw,

Hoe gaat het nu met u?

Ik heb u al geruime tijd niet meer in de praktijk gezien.

De rest van het A-4tje is gebruikt om zijn handtekening er, heel erg groot, op te zetten.


Ik kan niets met deze brief en ga er ook niet op in. Ik heb zo het vermoeden dat áls ik een afspraak maak om e.e.a uit te praten hij mij na alle waarschijnlijkheid niet eens herkend. De brief zal eerder geschreven zijn uit andere gronden.

Mocht het om zijn inkomsten gaan, dan hoeft hij zich alvast geen zorgen te maken. De zorgverzekeraars betalen elke maand voor elke ingeschreven patiënt een aantal euro aan de huisarts. Bij elkaar heeft de huisarts dus ook zonder wat te doen al een basisinkomen dat vele malen hoger is dan waar ik van moet rondkomen.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat lijkt me dat naar , als het contact met je huisarts niet goed gat
Ik heb gelukkig een fantastische huisarts
| 10:44 |
Belachelijk he! Ik kan ook helaas niet overstappen. Keer op keer worden bij mij fouten gemaakt. Had last van m’n onderrug oke foto laten maken. Het is dat ze daar nog vroegen: waar heeft u last? M’n onderrug zei ik had ze opgeschreven dat er foto van de bovenrug gemaakt moet worden. Ehm ja, kwam ook echt met die klacht
| 10:39 |
Je moet zelf wel erg blijven opletten want anders...
| 17:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen