MyLife: In rondjes lopen


#Sterven van de #ijskou gaat uitstekend met #140woorden.

Mijn hoofd doet al dagen zeer, mijn nek ook. Sinds 2 ochtenden kan ik na het opstaan nauwelijks rechtop blijven staan, al helemaal niet in een rechte lijn lopen.  Ik blijf omklappen naar links en tol in een rondje links om als ik probeer te lopen. Mijn poes Figaro (overleed 16 jaar  terug) had dat ook.
Is het de ijskou om mij heen, in mijn hoofd, handen en voeten? Ik denk: rechtop staan, rechtdoor lopen en rechtsaf, maar geen gehoor.
Terwijl ik in een lijf zit dat mij loopt te trollen bedenk ik hoe bij de wc te komen (2x rechtsaf) en kwak tegen de muur. Mijn hoofd bonkt (rechts boven), mijn nek doe zeer en het wordt een vies zaakje als ik niet bij de wc kom. Over een vies zaakje gesproken, ik moet mijn verhaal ook nog afschrijven. 

Ook meedoen met de 140w schrijfuitdaging van November? Kijk dan hier onder.