Opinion: ING klantenservice

Opinion: ING klantenservice


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De ING laat mij weten dat ik veel punten gescoord heb. Er wordt ook meegedeeld waarmee. Sterk verhaal. Dat waarmee ik kan scoren doe ik niet. Ik kom de vele punten die ik automatisch gescoord heb dan ook niet tegen. Wel de webwinkel waar ik kan scoren met de door mij gescoorde punten waarvan ik niets weet door peperdure artikelen met fikse bijbetaling aan te schaffen. 

De 25e mei gaat de AVG in (dat is toch een virusscanner?) laat ING mij ook weten. Die is bij hun al ingegaan, want zij weten niet dat ik nooit pin en zo. 


Dankzij de Pinksteren is mijn ING automatiseren in de soep gelopen. Later inkomen en dus later betaling van de door mij aangemaakte betalingsopdrachten. 

Het inkomen is er, die opdrachten zijn niet verwerkt en naar morgen doorgeschoven. Ik whatsapp alvast voor vijf uur deze ochtend naar ING en rond 10 uur nog eens. 


De ING medewerker (of -ster) laat mij eerst weten dat er veel werk ligt, ING gesloten was en alle andere banken ook trouwens. Met lezen blijkt er moeite te zijn. Er wordt steeds over een automatisch incasso begonnen en ik moet maar naar een ING kantoor gaan, daar op de pc inloggen en dan helpt men mij daar verder. 

Ik wil alleen weten waar de verwijder optie is. Die kan ik niet vinden. Niet bij de app, niet op de vernieuwde site. Ik neem geen contact op omdat ik niemand heb om mee te praten of mij gruwelijk verveel. 

"Rika" zegt dat ik bij MIJN ING moet kijken en daar de incasso's kan intrekken. *boehoehoe* Ik heb GEEN incasso's! 

Dan moet ik daar toch maar kijken, want wat ik zelf aan betalingsopdrachten aanmaak kan ik ook zelf verwijderen. 

Ik vraag of er soms problemen zijn met lezen of dat het verschil tussen een AI en zelf ingevoerde betalingsopdracht niet bekend is.

"Rika" weet het niet, wil dat ik het zelf uitzoek en de klantenservice niet lastig val. Ook krijg ik de vraag of ik niet bij de ING wil solliciteren omdat ik het allemaal zo goed weet (ik geloof dat ik nog eerder een cursus hacken ga volgen om die site aan te passen). 

Ik laat "Rika" weten dat ik mijn rekening wel leeg haal, zo kan er niet geïncasseerd worden. Het is mij duidelijk dat ik bij de ING geen baas over eigen betalingen ben. 

Ik ga wat kersen plukken. 

Weer terug is er een bericht van "Rins" (vandaag begint ieders naam met een R bij ING dat zal ook wel met de AVG te maken hebben. Lekker anoniem en de klant kan niet klagen.) "Rins" herhaalt feilloos mijn probleem, zegt dat er helaas geen verwijder optie is en de enige manier om niet te laten incasseren is: onvoldoende saldo. "Rins" wenst mij een fijne dag en ik wens hetzelfde toe. Even later worden de excuses nog aangeboden voor de collega die het niet begreep.

help
signup

Word ook Yoo.rs lid en beloon jezelf!

#ing #rika #rins #avgBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Als je klant wilt worden kan vaak alles, maar als je ergens weer vanaf wilt, wordt het erg lastig. 
| 02:05 |
Via Whatsapp was de kous al afgedaan. Via Twitter nog bezig. Het kan niet, gebeurt wel dus de technische dienst in actie. Ben ik toch mooi een week zoet geweest.
| 06:33 |
Mijn ervaringen bij ING zijn over het algemeen positief, behalve die keer dat ik gerold was. Toen lazen ze mijn proces verbaal half.
Eén mailtje met dreigende toon was voldoende om mijn geld terug te krijgen. Dus ik klaag niet. (voorlopig)
| 13:21 |
Ik kreeg nu een twitter reactie maar kan zijn dat die 1-malig was
| 21:50 |
Hopelijk heb je het in orde gekregen
| 22:36 |
Nog niet de rekening leeg gehaald en het is weer naar morgen doorgeschoven
| 23:30 |
Ik zou moe worden van al dat gehakketak. Hoop dat het is opgelost. Waren de kersen lekker? 
| 08:35 |
De kersen waren ontzettend lekker :)
| 23:29 |
Top! 
| 08:07 |
pfff gedoe altijd . Maar jij hebt dus al lekkere kersen...jammie!!!
| 00:58 |
Ja ik had kersen :)
| 23:29 |
ik heb ze nog niet in de winkel gezien.😕
| 21:47 |
Wat raar! Ik heb ook een rekening bij ING voor het Nederlandse deel van ons pensioen, maar ik heb prima ervaringen met hun klantenservice. En ja, op 2e Pinksterdag waren alle banken gesloten.
| 20:15 |
Of de banken wel of niet allemaal dicht zijn of waren is niet mijn vraag. Ik wil weten waar de verwijder optie zit. Zoals Rika tref  ik ze steeds. 
| 21:05 |
Ik heb geen idee, want ik heb er nooit naar gezocht.
| 21:49 |
Ik heb voor je geinformeerd bij ING:
Ga naar: mijn.ing.nl/banking/overview
dan naar: overzicht betaalrekeningen
het uiterst rechtse teken (rechtsboven naast betaalrekening en schuin boven je naam) een soort 'verkeersbord' met een schuine streep erdoor: dat is voor 'opzeggen'.
| 16:45 |
Lief dat je geïnformeerdhebt  Dit is het opzeggen van de rekening en niet van de ingevoerde betalingsopdrachten. Deze zijn weer een dag doorgeschoven. Misschien morgen de laatste poging?
| 23:01 |
Sorry, ik dacht dat jij je rekening wilde opzeggen, omdat hun service niet naar wens is. Zelf ingevoerde betalingsopdrachten (geen incasso's) daar kun je idd pas iets mee, als ze al van je saldo zijn afgeschreven. Jammer!
| 23:50 |
Opzeggen kan ik pas als ik iets anders heb en alles over gezet.

Als je zelf een betaling inpland kun je deze gewoon intrekken (verwijderen) voor de datum waarop je deze wilt betalen. 
Eenmaal betaald kan deze niet meer terug gehaald worden.
Dat kan alleen bij een automatisch incasso (dan haalt een bedrijf het bedrag van jouw rekening).
Op de 18e heb ik de betalingen aangemaakt. De 1e ging mis. Die stond op de 18e dus saldo tekort en deze werd niet uitgevoerd ook niet herhaald. Helemaal ok want ik wilde dat pas laten ingaan na ontvangst inkomsten.
Dus nieuwe betalingsopdrachten aangemaakt voor de 21e (20e inkomen). Het inkomen kwam niet ivm Pinksteren. De betalingen konden niet gedaan worden. Ipv niet uit te voeren xoals gebeurde met die van de 18e worden deze betakingen wel steeds doorgeschoven. Intrekken kan niet. Inmiddels 2x een inkomen gehad. Als ik om 5 uur 's morgens keek was het inkomen er maar de betalingsopdrachten zijn weer doorgeschoven naar de volgende dag. Zo ook vanmorgen. Ik hoop echt dat dat de laatste poging is.
| 21:59 |
Wat een ellende! Als je van bank gaat veranderen:
met abnamro heb ik serieuze problemen gehad, zelfs een advocaat er op af moeten sturen. Banken=geboefte, maar de een is erger dan de andere.
| 01:11 |
De ABN had ik ook ooit.. toen was het nog geen ABNAmro en daarnaast Postbank... zit ik alsnog met failliette ING. De technische dienst is er op gezet. Bug? Heb ik weer beestjes... Ik hoorde over Knab. Geen idee waar die bank vandaan komt maar dat zoek ik nog uit.
De Rabobank vind ik echt de grootste oplichters.
| 07:23 |
ik vind menig bankemployee niet de klantvriendelijkste,wij gaan vd week hier ook 1 "uittesten"
| 19:21 |
De klantenservice weet in doorsnee niet veel. Het komt er erg vaak op neer dat je maar naar een bank moet gaan (die er niet is) of zelf zoeken. Daarvoor heb ik de klantenservice niet nodig. Veel succes als de drukte voorbij is, is er wellicht meer tijd/aandacht.
| 21:07 |
Wij kiezen gelijk het filiaal
| 21:53 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen