×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Opinion: Slecht

Opinion: Slecht


Drie blogs van #VampireMeerkat zijn verdwenen. Twee blogs die zij schreef over de ronduit slechte tot onbeschofte ervaring met marktplaatsverkopers.

Een daarvan was de ervaring die opgedaan werd nadat wij samen op zoek gingen naar een andere auto voor mij.

Ook haar deelname aan de top 10 van 'Klein' is verdwenen (blijkbaaris haar muziek smaak verboden?).

Nu ben ik heel erg benieuwd wat de reden is. Een bug? Negatieve feedback waarbij Yoors zonder kennisgeving van blogs verwijderd?

Mag er niet slecht gesproken worden over marktplaats verkopers omdat..?

Tenslotte kun je bij marktplaats ook nergens je slechte ervaring delen (mensen betitelen als scam/oplichter is alleen aan marktplaats zelf voorbehouden. Reageren vanuit België of Duitsland is daarvoor al bewijs genoeg!)

Ook een andere vraag rijst... waarom komt er vanuit het Yoorsteam geen reactie op haar vragen?


Al met al vind ik deze gang van zaken teleurstellend. Door mij heeft zij zich aangemeld bij Yoors. Zij is niet overdreven actief, geeft lange reacties dus maakt zich er niet met 3 woorden of alleen feedback van af. Ook sleept zij geen bakken vol geld binnen, integendeel.

Zij heeft meer (lange!), kritische blogs geschreven. Zijn deze binnenkort ook verwijderd?

Al eerder werd zij, notabene over eigen, origineel tekenwerk, beschuldigd van plagiaat. Ook hierop is nooit een reactie gekomen. 

help

Ps het prikbord wekt bij mij niet. Het invoeren van 1 trefwoord lukt niet!

Dit is een pixabay.com plaatje

signup

Word lid en beloon jezelf!
Encaustichris
Heel vreemd... Ik hoop dat ze snel terug zijn!
29-05-2018 07:57
29-05-2018 07:57
DiaantjesLife
Dit is zeker heel raar en vreemd, maar volgens mij reageert HJ al een tijdje niet meer op berichten. Er zijn meerdere Yoors teamleden actief, dus misschien die een berichtje sturen? Marktplaats is openbaar, dus als je daar iets over schrijft, moet kunnen vind ik. Zeker als het om oplichting gaat! Die muziekblog is heel erg vreemd............ smaak zou daar zeker niks mee te maken mogen hebben! 
29-05-2018 07:32
29-05-2018 07:32
Mirelle-Creametkids
Dat is raar dat het verdwenen is? Ik ga uit van een bug {?}, en hoop dat ze het gaan oplossen voor haar. Kan me indenken dat het niet prettig is..
28-05-2018 21:53
28-05-2018 21:53
Soberana
Het moet een bug o.i.d. zijn! Als haar artikelen door de een of ander ongepast zouden zijn bevonden (wat ik me niet kan voorstellen) dan zou het yoors-team haar hele account hebben verwijderd; dus al haar artikelen en reacties. Ik vertrouw er op dat je gauw een reactie krijgt.
28-05-2018 20:55
28-05-2018 20:55
Hans van Gemert
Dat is inderdaad nogal vreemd. Hopelijk komt er snel een reactie.
28-05-2018 12:08
28-05-2018 12:08
VampireMeerkat
Bedankjewel voor de attentie, ik weet nog niet wat de reden is of sinds wanneer ze verdwenen zijn. Henkjan reageert niet. Hopelijk omdat hij het druk heeft. Als het te maken heeft met "privacy voor de beklaagden"; bij het ene Marktplaats verhaal was het de gebruikersnaam die genoemd werd en de ander heeft zijn volledige naam als zijn bedrijfsnaam, daar kan ik niks aan doen. Of ik een bedrijf hier bekritiseer of via Google Reviews zou niet uit moeten maken. Ik vind ook dat er niks mis is met Markplaats verkopers openbaren, of dat nu een bedrijf is of normale Jan. Op Marktplaats zelf heb je geen Ebay systeem waaruit je kan zien of een persoon betrouwbaar is. Waarom zou iemand die waarschuwing niet mogen geven? Ik heb bewijs gegeven van hun streken, ik heb niks over ze verzonnen. De verdwijning van de muziek lijst, iets waar meerderen mensen op Yoors aan meededen, snap ik het minst.
28-05-2018 10:55
28-05-2018 10:55