×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
12 antwoorden
Opinion: Slecht

Opinion: Slecht


Drie blogs van #VampireMeerkat zijn verdwenen, verwijderd, van mij nog veel meer. Twee blogs die zij schreef over de ronduit slechte tot onbeschofte ervaring met marktplaatsverkopers.

Een daarvan was de ervaring die opgedaan werd nadat wij samen op zoek gingen naar een andere auto voor mij. Dit verhaal, een half jaar na data resulteerde dat nog in bedreigingen en de onwillige verkoper kwam zelfs bij mij aan huis.

Ook haar deelname aan de top 10 van 'Klein' is verdwenen (blijkbaar is haar muziek smaak verboden?).

Nu ben ik heel erg benieuwd wat de reden is. Een bug, zoals ik standaard kreeg te horen als ik al een reactie kreeg? Negatieve feedback waarbij Yoors zonder kennisgeving van blogs verwijderd (zoals bij mij meerdere keren het geval was))?

Mag er niet slecht gesproken worden over marktplaats verkopers omdat..?

Tenslotte kun je bij marktplaats ook nergens je slechte ervaring delen (mensen betitelen als scam/oplichter is alleen aan marktplaats zelf voorbehouden. Reageren vanuit België of Duitsland is daarvoor al bewijs genoeg!)

Ook een andere vraag rijst... waarom komt er vanuit het Yoorsteam geen reactie op haar vragen? Een.eerlijke communicatie voorkomt een hoop gegis en onvrede. Een automatisch mailtje bij verwijderen van of blokkeren kan niet zo moeilijk zijn.


Al met al vind ik deze gang van zaken teleurstellend. Door mij heeft zij zich aangemeld bij Yoors. Zij is niet overdreven actief, geeft lange reacties dus maakt zich er niet met 3 woorden of alleen feedback van af. Ook sleept zij geen bakken vol geld binnen, integendeel.

Zij heeft meer (lange!), kritische blogs geschreven. Zijn deze binnenkort ook verwijderd?

Al eerder werd zij, notabene over eigen, origineel tekenwerk, beschuldigd van plagiaat. Ook hierop is nooit een reactie gekomen. Er wordt gewoon verwijderd en niets wordt gecontroleerd. Zo makkelijk gaat dat blijkbaar.

help
signup

Word lid en beloon jezelf!


Henkjan de Krijger
VampireMeerkat Ik heb geen email van je. Verder ga ik geen email meer beantwoorden maar gewoon hier reageren. Wbt posts er is niets verwijderd van je oid. Dat doen we niet zomaar. Evident onrechtmatige zaken worden verwijderd volgens voorwaarden. Evident onrechtmatig is bijv laster en smaaad. Dit is mijn enige reactie hierover ik ga geen discussie voeren. Ik heb bugs op te lossen. 
22-10-2018 07:00
22-10-2018 07:00 • Reageer
Encaustichris
Heel vreemd... Ik hoop dat ze snel terug zijn!
29-05-2018 07:57
29-05-2018 07:57 • Reageer
DiaantjesLife
Dit is zeker heel raar en vreemd, maar volgens mij reageert HJ al een tijdje niet meer op berichten. Er zijn meerdere Yoors teamleden actief, dus misschien die een berichtje sturen? Marktplaats is openbaar, dus als je daar iets over schrijft, moet kunnen vind ik. Zeker als het om oplichting gaat! Die muziekblog is heel erg vreemd............ smaak zou daar zeker niks mee te maken mogen hebben! 
29-05-2018 07:32
29-05-2018 07:32 • Reageer
Mirelle-Creametkids
Dat is raar dat het verdwenen is? Ik ga uit van een bug {?}, en hoop dat ze het gaan oplossen voor haar. Kan me indenken dat het niet prettig is..
28-05-2018 21:53
28-05-2018 21:53 • Reageer
Soberana
Het moet een bug o.i.d. zijn! Als haar artikelen door de een of ander ongepast zouden zijn bevonden (wat ik me niet kan voorstellen) dan zou het yoors-team haar hele account hebben verwijderd; dus al haar artikelen en reacties. Ik vertrouw er op dat je gauw een reactie krijgt.
28-05-2018 20:55
28-05-2018 20:55 • Reageer
Hans van Gemert
Dat is inderdaad nogal vreemd. Hopelijk komt er snel een reactie.
28-05-2018 12:08
28-05-2018 12:08 • Reageer
VampireMeerkat
Bedankjewel voor de attentie, ik weet nog niet wat de reden is of sinds wanneer ze verdwenen zijn. Henkjan reageert niet. Hopelijk omdat hij het druk heeft. Als het te maken heeft met "privacy voor de beklaagden"; bij het ene Marktplaats verhaal was het de gebruikersnaam die genoemd werd en de ander heeft zijn volledige naam als zijn bedrijfsnaam, daar kan ik niks aan doen. Of ik een bedrijf hier bekritiseer of via Google Reviews zou niet uit moeten maken. Ik vind ook dat er niks mis is met Markplaats verkopers openbaren, of dat nu een bedrijf is of normale Jan. Op Marktplaats zelf heb je geen Ebay systeem waaruit je kan zien of een persoon betrouwbaar is. Waarom zou iemand die waarschuwing niet mogen geven? Ik heb bewijs gegeven van hun streken, ik heb niks over ze verzonnen. De verdwijning van de muziek lijst, iets waar meerderen mensen op Yoors aan meededen, snap ik het minst.
28-05-2018 10:55
28-05-2018 10:55 • 1 reactie • Reageer
wakeupkitty
Misschien eens bij een ander Yoors team lid vragen hoe dat zit? Als het een bug is dan weet ik niet of het weer zichtbaar te maken is. Ik had het gedeeld. Het voorstukje tekst is er dan wel maar verder niets.
30-05-2018 10:05
30-05-2018 10:05 • 1 reactie • Reageer