Opinion: Zelfmoord

Opinion: Zelfmoord


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Fidel Castro Diaz-Balart heeft zelfmoord gepleegd. Iedere keer weer doet zo'n bericht mij denken aan mijzelf als 7-8 jarige.

help


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik ervan moet vinden doordat ik beide kanten heb gezien. Zelf heb ik er middenin gezeten. Momenten gehad dat ik het echt niet meer wist en op het laatste moment toch de plannen staakte. Echter heb ik ook gezien wat het met nabestaanden doet, de mensen die je achterlaat en hoeveel mensen er om je geven. Dat heb ik gezien toen een schoolgenootje, die ik regelmatig tegenkwam in de gang, zelfmoord had gepleegd. Het is ingewikkeld en iets waar je niet zomaar begrippen als asociaal of egoïstisch aan kan labelen; iets wat ik regelmatig terug zie op Facebook. Met bepaalde manieren ben ik het niet eens, maar egoïstisch en asociaal zijn geen begrippen die daaraan gekoppeld dienen te worden. De persoon in kwestie weet namelijk niet wat hij/zij doet. Op zo'n moment, vanuit mijn eigen dieptepunt genomen, weet je überhaupt niet meer wat je wil of wat verstandig is. Je bent zo ver heen dat je op zo'n moment in een soort bubbel leeft, alleen in de mist. Je voelt je ook alleen. Het blijft een lastig iets..
| 15:33 |
Je moet proberen altijd naar een lichtpuntje te blijven kijken. Voor je te diep wegzakt
| 00:50 |
En bezig blijven als dat knagende gevoel begint... want lichtpuntjes zijn geen lichtpuntjes als je wegzakt.
| 09:01 |
Het is erg dat zo iets gebeurd je zal het maar van dicht bij mee maken?
| 15:00 |
Of je zal maar geen uitweg meer zien
| 15:27 |
Het blijft iets afschuwelijks voor alle betrokkenen partijen.
| 13:24 |
Ik vind het erg voor de persoon zelf.. de partijen zitten niet in de huid van
| 13:47 |
Dat begrijp ik. Ik heb zelf ooit een zelfmoordpoging gedaan en ik weet hoeveel pijn ik mijn ouders heb gedaan, vandaar mijn opmerking over alle betrokkenen.
| 19:25 |
Mijn ouders/familie had er geen seconde van wakker gelegen.
| 19:28 |
Dat vind ik heel naar om te horen... :( Ik hoop dat je de kracht vind om voor jezelf door te vechten..
| 20:21 |
Ik ben een heel eind gekomen en al jaren familieloos dat maakt voor mij heel veel, in positieve zin, uit :)
| 20:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen