Re: Boodschappenlijst bespreking van Fariel en Alissa


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Iedereen kan wel wat bezuinigen. Als je je boodschappenlijstje voor vertrek nog eens na kijkt of je kassabon zie je vast wel iets dat je niet (nu) had hoeven kopen.

Bij de meesten van ons zijn de kasten nooit leeg als wij boodschappen doen! Leeg is: planken met niets er op.


Ik hou mij leuk aan mijn budget van 120€ per maand en doe 1-2x per maand boodschappen. Dat gaat uitstekend. Ja ook zonder koelkast. 

Ik maak het meeste zelf en ook wij eten wel eens een ijsje. Gewoon voor de deur van de winkel in alle rust (het vakantie gevoel). Ik ben nu aan het sparen voor de wintervoorraad (veel soorten bonen, rijst ed).


Waarom deel ik de onderstaande blog? Omdat jij hier je boodschappenlijstje kunt inleveren. Bekeken en besproken wordt dan wat eventuele alternatieven zijn voor de artikelen op jouw lijstje.

Het kan best een eye opener zijn als een ander eens een blik werpt op en mening geeft over. Wie weet bespaar je meer dan je denkt.

Al mijn blogs over geld besparen beginnen met de titel: Weinig geld

 Wie weet heb je daar ook wat aan?

Kom jij Yoo.rs versterken met jouw bijdragen? Jij voort hiervoor beloond.

#bespaartips #huishoudgeld #minderuitgeven #wakeupkitty #boodschappenlijstjebespreken #boodschappenlijstjeBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
eind vd week is mijn koelkast soms best goed leeg hoor. Wij kopen echt alleen wat we echt nodig hebben. 
| 21:35 |
Ook niets van voorraad in de kast? Goed inkopen doe jij dan
| 20:04 |
wacht ff ik moest wel nadenken. Wel rijst etc. je hebt natuurlijk altijd wel houdbare dingen op voorraad ook omdat het niet in 1 x opgaat.
| 00:05 |
Iedere keer weer grote bewondering voor hoe jij kans ziet met geld te toveren!👍
Ik ben blij en dankbaar dat ik dat niet hoef. Ik koop alles zo voordelig mogelijk in en doe nooit aan verspilling: leftovers gaan in de soep, ovenschotel of omelet.
Ik eet veelal uit eigen tuin of uit de tuin van buren (geruild of gekregen)maar als ik echt ergens zin in heb (zoals ingevlogen asperges), dan ben ik blij dat ik me dat niet hoef te ontzeggen.

Nee, de boodschappenlijst van Ron is niets voor mij!
| 16:11 |
Jij bent van nature al zuinig en hebt die lijst niet nodig. Het verbaast mij ook wel hoe snel de maand steeds voorbij is. Ik spaar nu voor een flinke wintervoorraad dus dan heb ik straks toch meer te besteden.
| 16:15 |
👍
| 21:17 |
Met € 120,00 per maand komen wij er niet, maar wellicht zou dat wel kunnen als het echt moest......... Zal nog wel iets gaan veranderen als ik over een tijdje 30% salaris minder krijg......... dus ik ga je tips zeker onthouden! 
| 14:20 |
Komt tijd komt raad en jij bent heel creatief en ondernemend wie weet winkel uitbreiden?
| 15:43 |
Je bedoelt mijn website met engeltjes etc.? Dan zou ik het echt zakelijk moeten gaan doen en nu is alles voor de Roparun/Hair4Her. Wie weet wat er nog op mijn pad gaat komen, maar dat er iets moois gaat komen, daar heb ik alle vertrouwen in. 
| 19:58 |
Ja die of misschien nog een wat andere invulling mogelijk?
| 20:32 |
Ik denk me af en toe suf, want wat zou nu goed verkopen? Waar is vraag naar? En ik moet het ook kunnen inkopen natuurlijk......... ben geen miljonair haha. Best lastig, maar ik ben er echt van overtuigd, dat het juiste op mijn pad gaat komen. Eerst mijn gezondheid wat beter en dan kan ik ook gerichter kijken en zoeken. 
| 21:12 |
Eerst je gezondheid idd en de rest komt vanzelf op je pad
| 07:39 |
Geen behoefte aan. Wij leven precies zuinig aan voldoende. 
| 12:01 |
Ik ook
| 12:04 |
😉
| 12:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen