Weinig geld: Weet wat je aan stroom/gas verbruikt!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Heb jij je verbruik van stroom en gas al gecontroleerd? Weet jij of jij geld terug krijgt of misschien moet bij betalen?

De winter is achter de rug en daarmee ook de koudste periode. Veel energie leveranciers hebben een app of mogelijkheid om het verbruik te controleren. Maak hier gebruik van!

Misschien kun jij wel overstappen naar een andere leverancier? Kijk eens na wanneer jouw huidige contract in ging.

Vergelijk via internet jouw jaarverbruik met andere leveranciers en wie weet krijg je ook nog een mooie bonus.

Velen sluiten vanwege die bonus elk jaar een nieuw contract af. Let op dat je wel de contracttijd moet afmaken om voor de bonus in aanmerking te komen.

Kom ook bij Yoo.rs en deel je kennisBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wij gebruiken niet veel, in de zomer werken de zonnepanelen mee en in de winter de houtkachel. Afgelopen winter hebben we 2,5 maanden zieke mensen in huis gehad en de kosten zijn hoog over die periode. 
| 07:28 |
Heel verstandig om de tarieven van de verschillende leveranciers te vergelijken.
Hier hebben wij die mogelijkheid niet: er is alleen Aqualectra, die levert water en elektriciteit, geen concurrentie.
| 18:01 |
Ik hoop dat er nog wat te verdienen valt, voor mij dan.
| 09:16 |
Ze willen me nergens anders, verbruik is te laag. Dus ik blijf lekker waar ik ben 🌻
| 11:09 |
Zeggen ze dat?
| 11:10 |
Zijn er afgelopen jaar 2 aan de deur geweest van verschillende bedrijven.
Ik heb toen gezegd, als je me iets goedkoper kunt aanbieden heb je me.
Zij blij en aan het rekenen, "wat verbruikt u mevrouw".
En daarna is het al gauw , ehhh ohh, tja....
| 11:15 |
Kijk en vergelijk zelfs eens via vergelijkingssites op internet. Wat ik ad deur kreeg en telefonisch was duurder dan bij dezelfde via zo'n site! Rara. 
| 02:24 |
Ik houd het zelf goed bij. Verbruikerskosten stroom: 41,50 en gas: 84, 92. (per jaar dus!)  De rest is netwerkbeheer, vastrecht, regiotoeslag en dat is bij alle bedrijven hetzelfde. Toch houd ik het bij, je weet nooit.
| 07:56 |
Lijkt mij verstandig. Het meeste is sowieso belasting en netwerkbeheer en dat netwerk is/blijft weer van dezelfde persoon.. ik ben eigenlijk benieuwd of je niet toch goedkoper uit kunt zijn. Al is het maar door een bonus te krijgen. Ik ga in ieder geval dit jaar wel weer kijken.
| 09:07 |
Goed blog, ik ben zelf ook al een paar keer overgestapt. 
| 10:55 |
Ik hoef mij hier gelukkig nog niet zo druk om te maken want ik woon nog bij mijn ouders thuis!
| 09:59 |
Dat is zeker een hele zorg minder. Deze lasten worden namelijk steeds hoger en voor velen onbetaalbaar. Het is meer belastingen dan verbruik dat je betaalt.
| 10:04 |
Ik gebruik alleen flex contracten, ik wil nergens aan vast zitten dan voel ik me dood ongelukkig. Ik gebruik sinds kort idd ook de app om mijn verbuik in te zien en probeer te besparen, vooral op gas want dat is nogal een grote hap!
| 09:41 |
Gas is de verwarming dus dat hakt er in en vooral de belasting en het vastrecht. Maar dat geldt voor stroom ook.
| 10:02 |
Klopt, ik ben best zuinig met stroom, alleen de koelkast zit eigenlijk altijd in het stopcontact dus de stroom daar schrok ik niet zo van wel dat meer dan de helft!! van mijn opgebouwde limiet uit gas bestaat  :O...dus ik gebruik nu de app om inzicht te krijgen hoe het ervoor staat met mijn verbruik ook een goede optie :)
| 14:28 |
Wij stappen eigenlijk nooit over. 
| 09:37 |
Ik heb het wel gedaan en 40 per maand goedkoper uit en een bonus in november. Dus dat loont zich.
| 10:03 |
Dat loont inderdaad. 
| 10:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen