×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


wie niet weg is, is gezien (140w)

wie niet weg is, is gezien (140w)


Maak van je hart geen #moordkuil, eerlijk duurt het langst, toch? Uiteindelijk heb je alleen jezelf ermee als je zwijgt, want wie zwijgt stemt toe... er zijn nu eenmaal mensen die ik niet in mijn buurt of die van mijn #kinderen wil.


Zit ik stil dan zien zij mij niet.

Dus ik zit stil al is het steenkoud in huis. Ik pak het dekentje maar even niet. Beweging zien ze wel door de ruit en dan word ik beloond met enthousiast gespring tegen de ruit aan. Een kapotte ruit kan ik nu missen als kiespijn.


De buurvrouw laat weten dat zij er weer is.

Nu zij haar man eruit heeft gekegeld en dus het rijk alleen heeft, heeft zij ook besloten weer bevriend te zijn met een buurman (zie: Stories: Buurman & buurman, wie weet krijgt zij zijn huis nu toch?).

In dergelijke "vriendschappen" heb ik geen trek.

Losse handjes, manipulatief gedrag, eeuwig geklaag en pedofiele trekken wil ik niet in mijn buurt. Ik ben niet zo vergevingsgezind en mocht hij in mijn tuin zitten schijten stuur ik de honden op hem af. 

Laat je ook eens uitdagen

Ook meedoen aan een #schrijfuitdaging van #140-woorden? Kijk dan bij de post hieronder. Het te gebruiken woord is: #steenrijk
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties