Word je niet snel bruin in de zon? Probeer dan deze alternatieven!

Word je niet snel bruin in de zon? Probeer dan deze alternatieven!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sommige mensen worden heel snel bruin. Ze hoeven maar een aantal minuten in de zon te liggen. Maar er zijn ook mensen die uren in de zon liggen en maar niet bruin worden. Ik heb een aantal alternatieven op een rijtje gezet om sneller bruin te worden zonder gebruik te maken van de zon. :)

Zelfbruinende crème

Deze crème smeer je (heel goed!) op je huid. Laat het daarna heel goed intrekken. Het blijft een aantal dagen zitten. Als je de zelfbruinende crème toch iets te heftig vindt, dan kan je gebruik maken van een bodylotion waar zelfbruinen in verwerkt zit.

BB-crème

Er is niet alleen BB-crème voor op je gezicht, maar ook voor op je benen. Hiermee zorg je ervoor dat je benen een natuurlijke bruine tint krijgen. Het nadeel is alleen wel dat de bruine kleur bij de eerstvolgende wasbeurt meteen weer van je benen verdwijnt.

Spraytan

Als je het te riskant vindt om zelf te gaan experimenteren met bijvoorbeeld de bovenstaande crèmes, dan kan je ook een spraytan laten doen. Je huid krijgt er een mooie bruine kleur van en deze kleur houd je ongeveer twee weken.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ik ga subiet nog eens onder de zonnebank, weer veel te lang geleden
| 16:03 |
Ik word niet snel bruin in de zon
| 09:54 |
ik word nooit bruin in de zon... dus deze tips komen goed van pas.
| 21:24 |
Ik word eerder rood, maar bedankt voor de tips :)
| 20:08 |
Ik word ook vaak rood. Heel irritant!
| 20:22 |
Ja, inderdaad...
| 20:29 |
Zelfbruinende cremes helpen wel maar veel zitten vol met chemische troep.
| 15:03 |
Tegenwoordig zitten veel dingen vol met chemische troep. Moeten we dan niks meer gebruiken? ;-)
| 15:12 |
Nee dat niet per se als je geen gevoelige huid hebt dan kun je dat natuurlijk wel gebruiken. Anders heb je alternatieven.
| 23:01 |
Daar waag ik me niet aan
| 11:15 |
Dan toch liever niet bruin, zit ook liever in de schaduw
| 22:54 |
Of je kan het opbouwen onder de zonnebank.
| 21:30 |
Dat kan ook.
| 09:09 |
Leuke tips. Maar ik blijf wel sjiek wit hihi.
| 18:13 |
Wortel eten zit Veel caroteen in
| 18:05 |
An zal ik je een verhaaltje vertellen. Toen mijn man kanker had, dronken wij iedere dag een glas wortelsap. Wij hadden dus oranje handpalmen. Maar bruin werd ik niet hihi.
| 18:14 |
Ow ik drink heel vaak wortelsap met appel erin gooi ik in de blender heerijk ik heb gget idee dat ik sneller bruin wordt ik las het ook ooit eens heb nog geen oranje handen ,,,het heeft jullie in ieder geval wel goed gedaan hihi ;)))
| 19:51 |
Ik ben een rooie met een blanke huid. Dus wordt nooit bruin hihi.

Het heeft ons zeker goed gedaan, gelukkig wel!
| 20:36 |
;))))
| 22:31 |
Misschien toch maar eens zelfbruinende crème gaan kopen :)
| 17:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
auto leasen
auto leasen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen