Sinterklaas vieren.

Sinterklaas vieren.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eigenlijk wou ik deze blog morgen pas online zetten, maar omdat ik deze week waarschijnlijk super weinig tijd heb om te bloggen doe ik het toch nu nog maar even.

Deze keer zal ik het wel kort houden want soms heb ik gewoon wat minder te vertellen dan andere keren.

Zoals velen heb ook ik vandaag samen met mijn familie Sinterklaas gevierd. En met mijn familie heb ik het dan over mijn 'moeders kant'. Bestaande uit: Mijn opa en oma, vader en moeder, ooms, tantes, neefjes en m'n allerliefste vriend.

Ieder jaar trekken we lootjes en dan halen we cadeautjes van €15,-. Mijn lootje was m'n vader, voor hem heb ik lampjes gekocht voor onder de keukenkastjes.

Het cadeautje wat ik kreeg was een cadeaubon voor de Kruidvat, aangezien ik daar super vaak kom ben ik daar dolgelukkig mee. Wat ik verder nog heb gekregen is een cadeaubon van een parfumerie hier in de buurt & een heerlijke lavendel handzeep.


Dit was mijn blogje weer voor deze keer, iedereen weer heel erg veel succes aanstaande week op werk en school!

Groetjes Marieke!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn om de feestdagen met familie en vrienden door te brengen. In het zuiden zijn we meer gericht op kerst dan sinterklaas, maar omdat ik vond dat we te weinig gebruik maken van deze voor de hand liggende dagen, heb ik dit jaar ook een sinterklaasdag georganiseerd voor familie en vrienden. Met z'n achten deden we het sinterklaasspel en we hebben er met z'n allen van genoten. Heel veel gelachen.
| 16:44 |
Hoe bedoel je in het zuiden? Ik woon ook in het zuiden en wij hebben altijd meer aan sinterklaas gedaan dan aan kerst. Ik denk persoonlijk dat dit echt per familie verschillend is. Heb je wel een fijne sinterklaas gehad?
| 22:00 |
We hebben een heerlijke Sinterklaasdag gehad. Dank je. Het zou inderdaad kunnen dat het per familie verschilt. Het zuiden is best groot, dus wellicht dat het ook nog verschilt tussen jouw en mijn zuiden. Ik woon in het Heuvelland heel erg dicht bij de Duitse en Belgische grens. Natuurlijk zien we hier ook overal Sinterklaas en schoentjes, vooral bij de gezinnen met kleine kinderen. Binnen onze familie was het altijd een kleine sinterklaasviering en uitgebreid kerst.
| 07:34 |
Het is altijd leuk op cadeautjes te krijgen. :)
| 09:28 |
Zeker weten! Maar ik vind het ook leuk om cadeautjes te geven en andere mensen gelukkig te maken :)
| 09:33 |
dat is een mooie ingesteldheid :)
| 12:51 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen