×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Eerste Blog


Saad Lamjarred loeihard in mijn oren en ondertussen Yoo.rs aan het uitvogelen en ontdekken. Ik ga me er maar eens aan wagen. Mijn leven is alles behalve saai en eentonig, dus leek het me leuk de boel eens vast te leggen in een blog.

Vanavond ging het niet zoals ik in gedachten had en dan heb ik afleiding nodig. Nummer 1 is muziek, die mijn oren flink laat tetteren momenteel ( kom maar op met die gehoorschade! ) en nummer twee, proberen wat te bloggen.

Momenteel ben ik helemaal into Saad Lamjarred, een Marokkaanse zanger, die nogal fout schijnt te zijn. Maar ach, foute mannen zijn toch leuk :P  De muziek doet me wat en dat is wat muziek moet doen voor mij.

Vlak voor de zomervakantie, kregen we te horen dat we de woning waarin we woonden, uit moesten. Dus op stel en sprong op zoek naar wat nieuws en binnen 48 uur hadden we een prachtige woning gevonden. Een woning om verliefd op te worden en dat is ook gebeurd. Er moest heel veel gedaan worden. Het was voorheen een dokterspraktijk en die moest omgebouwd tot woning. Het was veel werk en we moesten 1 augustus uit de ander woning zijn. 

Helaas brak mijn jongste zoon op 26 juni ( de zomervakantie was nog geen week begonnen) zijn bovenarm. Het was een gecompliceerde breuk en meneertje werd met spoed geopereerd. Op dat moment is je kind prioriteit en niet de nieuwe woning. In de weekenden hadden we hulp van mijn broer en mijn schoonzus en door de weeks was ik druk met mijn kind bezig houden en dokters bezoeken.

Het laatste weekend van juli konden we toch over, ondanks dat de nieuwe woning nog niet af was. 

Ik help dagelijks o.a. syrische vluchtelingen en een groep van deze mensen hielp bij de verhuizing. Zo ging alles super snel. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle hulp¨.

Inmiddels zijn we bijna in september en de woning is nog niet af, het voetbal seizoen is weer gestart, dus weer trainen met de kinderen en toernooien spelen. Helaas zonder mijn jongste zoon, die nog steeds in zijn revalidatie proces zit.

Komende dinsdag mogen we weer voor controle en ik geloof dat we dan een dan een datum afspreken om de pennen en schroeven uit zijn arm te verwijderen.

Dat het voetbalseizoen weer gestart is, betekent ook dat ik weer veel help. O.a. bij de verkoop als de heren spelen. Allemaal heel leuk en gezellig, maar ik geloof dat ik op dit moment mezelf flink voorbij loop. Geen rustperiode gehad over de laatste 9 maanden. Niet een dag niksen of ontspannen. Zelfs een dagje kermis loopt uit op een drama, waarvoor mijn middelste zoon en ik nu getuigen mogen zijn.

De afgelopen 2 weken ben ik goed ziek geweest, maar ziek zijn zit er niet in. Daar is geen tijd voor.

Er is gewoon geen uitlaatklep momenteel, het is 100% de automatische piloot die dit typt. 

En ik vermoed dat dit me nu opbreekt. Altijd voor alles en iedereen klaar staan plus de dingen binnen mijn eigen gezinnetje. Nee, ik ga niet stoppen met anderen helpen en nee, ik ga geen nee zeggen. Ik moet gewoon een middenweg vinden waar ik me goed bij voel. 

Het is ook het gemis van een gesprek op niveau, de hele dag kindertaal of discussiëren met een puber is leuk, maar geen gesprek op niveau waar ik op doel.  Verder zijn er gewoon dingen die je niet met kinderen bespreekt.

Goh, het is wel een heel positieve eerste blog geworden. Not.

Maar het is zoals het is.

Ik ga maar weer die foute man beluisteren: Let go


 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts