Mijn eerste entry

Mijn eerste entry


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo beste mensen,

Ten eerste hartelijk bedankt voor alle warme welkomsberichten! Het word zeker gewaardeerd!

dit bericht wordt mijn eerste entry voor mijn blog. Ik weet zelf nog niet precies hoe alles werkt maar daar kom ik vanzelf achter. Ik weet zelf ook nog niet helemaal waar ik over wil gaan posten. Toen ik 14 was ben ik begonnen met een tumblr en daarop heb ik nu bijna 20k volgers, dus dat is ook gelukt. Soms vind ik het gewoon fijn om over dingen te typen tegen onbekende mensen. Gewoon even alle frustraties of vreugde eruit laten zonder dat je beoordeelt wordt. Dus ik denk dat mijn Yoors daar voornamelijk over zal gaan. Random dingen die gebeuren of meningen die ik gewoon even moet uiten. Verwacht er in ieder geval niks speciaals van.

Vandaag heb ik mijn eerste motor gekocht. Ja, je hoort het goed. Ik, een klein meisje van nog geen 160cm heeft een motor gekocht. Ik ben er erg blij mee. Het is een paarse Yamaha Virago 535. In Oktober heb ik mijn A2 rijbewijs gehaald. Dit houdt in dat ik tot 35kw mag rijden en over 2 jaar eventueel voor mijn volledige rijbewijs op kan. De motor is een chopper geworden, want racers zijn er helaas niet zoveel onder de 35kw, of in de prijsklasse waar ik in moest zoeken. Ik ben er wel echt super blij mee. Hopelijk kan ik hem morgen een beetje in gaan rijden want ik heb sinds Oktober ook niet meer op een motor gezeten. Toen ik mijn proefritje ging maken was ik ook erg nerveus, maar gelukkig ben ik niet gevallen.

Verder is er vandaag niet echt iets spannends gebeurt en heb ik ook niet echt meer iets te vertellen. Ik hoop dat dit een beetje een oke eerste entry was. Ik zal deze site eens flink gaan uitspitten om te kijken waar het allemaal over gaat!

Ik hoop dat jullie allemaal een leuk weekend hebben en ik zou het leuk vinden om reacties te krijgen!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Geniet lekker van de motor rijd wel voorzichtig
| 12:53 |
Dankjewel!
| 22:18 |
Veel plezier, het mooie weer voor motorrijden komt er aan. Lente
| 09:29 |
Ja, nog even wachten en dan kan ik lekker over de dijk gaan toeren
| 22:17 |
Gaaf! Ik wens je heel veel veilige kilometers.
| 06:53 |
Dankjewel, ik doe mn best!
| 22:17 |
Gaaf, gefeliciteerd met de aankoop en rij veilig ;-)
| 23:23 |
Dankjewel, ik zal mijn best doen haha!
| 23:25 |
Ik ga je in elk geval volgen "on the road of yoors"
| 23:27 |
Leuke blog, prima start!
| 23:21 |
Dankjewel!
| 23:25 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen