Mijn eigen stomme schuld

Mijn eigen stomme schuld


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag had ik een klein stom ongelukje. Ik was bezig met iets in elkaar te zetten voor onze konijntjes. Mijn hand schoot uit en toen sneed ik mezelf per ongeluk in mijn pols en met mijn geluk was het ook nog eens redelijk diep, dus moest ik naar het ziekenhuis.

In het ziekenhuis kreeg ik allemaal vragen of ik het mezelf aan had gedaan. Wat op een bepaalde manier natuurlijk wel zo was, maar niet zoals hun bedoelde. Ik vertelde mezelf maar dat ze dat vroegen omdat ze me wouden helpen. Gelukkig was mijn moeder erbij, dus die kon mijn verhaal bevestigen. Ik heb in het verleden wel problemen gehad met depressie. Maar ze hebben het verbonden en ik kon weer gaan.

Naderhand gingen we even boodschappen doen en iedereen staarde me aan. Ofnouja, voornamelijk naar het verband. Ze keken me aan alsof ik een of ander gedrocht was. Ik weet wat ze dachten, maar komop, ik ben nog steeds een persoon. Ik heb nog steeds gevoelens, zelfs als het een zelfmoordpoging was. Ik bedoel, ik vind het natuurlijk niet de juiste oplossing.. maar sommige mensen zien geen andere opties meer.

Ik ken zelf een paar mensen die overleden zijn door zelfmoord. Een paar dagen geleden is zelfs een goede vriend van mij overleden omdat hij het allemaal niet meer zag zitten. Ik vind het gewoon vervelend dat mensen zoveel vooroordelen hebben. Je moet niet iemand beoordelen als je het verhaal van die persoon niet kent!

Sorry voor de rantBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jeetje mina zeg....dat is ook heftig! En al helemaal dat er mensen zijn die jij ook kent die niet de hulp hebben kunnen krijgen of gekregen hebben en waar het dus niet goed bij is afgelopen. Sinds kort ben ik werkzaam als coach /krachtwerker bij de nieuwste maatschappelijke hulplijn in Nederland. Als je mensen in je omgeving kent die het moeilijk hebben of als je het zelf moeilijk hebt en er is niemand die je kan helpen of je wil / kan begrijpen....dan ben ik er voor diegenen of mijn collega's. 24/7 staan wij voor de mensen klaar die het nodig hebben. Je kunt een kijkje nemen op hulplijnnl.nl/patty dan zie je wat het inhoud. Wij zijn allemaal ervaringsdeskundigen met ieder zijn eigen thema. Dus er is hulp voor elk probleem. Help iedereen die het nodig heeft door te laten dat wij er zijn voor hun. Meehelpen is lief!
| 12:23 |
Altijd dat eeuwige oordelen........ Als ze nu gewoon zouden vragen wat je gedaan hebt? Zou voor jou veel prettiger zijn. Probeer je er niet te druk over te maken, jij kent de waarheid.
| 12:09 |
Mensen zijn jammer genoeg heel snel in het oordelen
| 11:35 |
je hebt helemaal gelijk meid!
mensen oordelen tegenwoordig veel te snel zonder het verhaal te weten helaas
| 09:21 |
De mensen zien alleen maar wat ze willen zien. Zijn veel te snel in oordelen en veroordelen.
| 08:59 |
Je hebt helemaal gelijk, mensen oordelen graag zonder iets te weten.
| 07:43 |
Auw! Gelukkig dat het meeviel en je snel weer naar huis kon. Op zich van het ziekenhuis wel goed dat ze het navragen.
| 00:14 |
Dat is ook zeker goed!
| 00:18 |
Je hebt gelijk, niet te snel oordelen.
Beterschap met je verwonding.
| 00:12 |
Dankjewel! Komt helemaal goed
| 00:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen