Gedicht - Dat zijn de klanken van mijn hart


Dat zijn de klanken van mijn hart


Maddys Atelier

gedichten

Dat zijn de klanken van mijn hart....zomaar even weer een momentje van schrijven en dan ontstaat er het volgende op papier..
Het is een gedicht, maar zou ook goed een klein liedje kunnen zijn. De melodie zit al in mijn hoofd.
Het gedicht gaat over de gevoelens van iemand die hij of zij uitspreekt naar zijn of haar lief.


Vind meer gedichten en andere inspiratie op mij  website  https://maddys-atelier.nl/

Dat zijn de klanken van mijn hart

@Zachtjes klinkt mijn stem door de nacht
Vraag mij af hoe het voor jou zou zijn
als we samen delen, mag ik, kan je, wil je,
ik wacht…

Dat zijn de klanken van mijn hart
die vertellen hoe het klinkt in mij
Ik hou nog steeds van jou en pak je hand
en til je dansend door de tijd

Laat niet los wat er is
Onze handen verstrengeld met betekenis
Verlangend naar een toekomst met jou
en die oneindig is

Zachtjes klinkt mijn fluistering door de nacht
Vraag mij af hoe het voor jou zal zijn
als we samen lopen, samen lachen, huilen,
mag ik, kan je, wil je,
ik wacht…

Dat zijn de klanken van mijn hart
die vertellen hoe het klinkt in mij
Ik hou nog steeds van jou en pak je hand
en til je dansend door de tijd

Laat niet los wat er is
Onze handen verstrengeld met betekenis
Verlangend naar een toekomst met jou
en die oneindig is
jij en ik…
samen…
dat is… #gedichten  #taal  #schrijven  #maddysatelier 

ONTDEK MEER

OVER MADDYS ATELIER

gedichten

MADELEINE

#111111 ">Madeleine is het brein achter Maddy's atelier. Daarnaast is zij moeder van drie kinderen en ze houdt zich voornamelijk bezig met onderwerpen zoals, natuur, boeken, kunst, muziek en schrijven. Zo schrijft zij gedichten al dan niet geïnspireerd door muziek en de dagelijkse dingen die ze waarneemt. In 2013 bracht zij haar eerste gedichtenbundel uit met de titel "Overleven, mijn manier van leven"

Madeleine laat zich voornamelijk inspireren door de natuur en muziek. Door het beluisteren van muziek komt zij tot schrijven. Verder bedenkt zij verschillende kunstvormen en maakt daar haar eigen projecten van.  Eén van haar grootste projecten die zij gedaan heeft is het maken van een mozaïek kunstwand met maar liefst 7000 verschillende stukjes glas, porselein en andere materialen. 

Madeleine wil met Maddy's atelier een soort van museumgevoel creëren waar iedere bezoeker welkom is om zijn of haar inspiratie op te doen en/of te delen met elkaar. Zij wil zelf graag een inspiratiebron zijn voor anderen, maar is ook zeer geïnteresseerd in de ander als inspiratiebron. "Je kunt van elkaar leren, want in ieder mens schuilt wel een enige vorm van creativiteit en inspiratie" "Het is voor mij een uitdaging om dat gesprek met elkaar aan te gaan", aldus Madeleine.

"Voel je vooral heel welkom bij Maddy's atelier" 

#111111 ;mso-ansi-language: NL;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA;mso-no-proof:yes">                                                                                                                                                     "Let me inspire you "