SPAM vol spammen!


Vinden jullie die reclame op Facebook ook zo vervelend ?  En dat steeds herhalen van dezelfde advertenties.  Oké je kan het melden aan Facebook, maar dat is nogal omslachtig en daarna krijg je gegarandeerd andere advertenties te verwerken.  Dat schiet ook niet op.

Wat ik doe is het volgende:  Een koekje van eigen deeg... Als 'opmerking' plak ik telkens een link naar één van m'n YOO.RS-blogs.  Of het helpt tegen de overvloed aan reclame weet ik niet, (ik ben er nog niet lang genoeg mee bezig) maar het levert me al wel flink wat extra views op.

Meestal plaats ik een blog die enigszins verband houdt met het onderwerp.  Bijvoorbeeld een reclame voor een automerk kan je counteren met een blog die pleit voor milieudoelstellingen;  Reclame voor voeding... een blog over vermageren;  Een advertentie voor een politieke partij...een blog van je eigen overtuiging of doelstellingen.

Gebruik je eigen fantasie, lol verzekerd.  En als je opmerkingen krijgt dat je steeds dezelfde blog onder een advertentie zet:  Zij zijn begonnen!

Uiteraard mag deze link gebruiken om er mee aan de slag te gaan:

https://y.is/00oHD


 
 

Nodig vriend uit