Isogram


Isogram, waarom isogram?

Ach, ik ben eens aan het zoeken geweest naar woorden waar de afgelopen tijd veel naar werd gezocht op internet. Dit woord kende ik niet en ja, ik vind het een leuk woord. Juist omdat het precies in mijn straatje past. Dus ik heb er voor mijzelf een uitdaging van gemaakt.

Maak een Isogram: naast dat het een term is die erg vaak gezocht werd het afgelopen jaar op google, is dit een woord waarvan elke letter maar 1 keer in dit woord voorkomt.

Kijk, daar ligt voor mij dus een uitdaging.


  • Maak een samenhangend verhaal dat is opgebouwd uit alleen maar Isogrammen.
  • Varieer in de lengte van deze isogrammen
  • Probeer het verhaal natuurlijk te laten lopen
  • Het verhaal bestaat uit minimaal 100 woorden
  • Ach, wanneer er meer mensen een gooi willen doen: Deel je invulling even onder deze post van mij
  • Ik plaats 50 Yp's in deze #isogram , dus je kan er misschien meer uit halen. #durftevragen (dit probeerde ik, maar het lukt niet, terwijl dit eerder wel kon) en inmiddels zitten ze via een omweg toch in de pot!

Kan dit? Geen idee, ik probeer het. Overigens Isogram is in feite er zelf ook eentje.

Mijn eerste zie je hier onder, geen idee of er meer volgen.


 

Mijn isogram:

De kast brak, splinter na splinter sprong op mij af

Ik viel hard, in mijn angst, bloed liep langs mijn rug.

Hoe vermijd je het schot van een splinter op je bot

Tot op mijn merg ging het, toch zal ik niet klagen

Verband op mijn wonden, druipend in rode kleur.

Verzwak ik en ik ken het eind dat komt

Stil, niets, rust.

Ik verontschuldig mij nu, dat ik opschrik

En vlucht uit dit dal om op te springen

Te juichen want ik besta

Ik ben vrolijk al heb ik gaten in mijn hand


Dat was namelijk al langer! Zo!

Wat je zegt, dit is prachtsymboliek!#isogram : Ik worstel.

The Beneficiary Challenge (5,000 YP) | #YoorsApril2021
Yoors Beneficiary - Summary Think about 1 Yoors Friend or Yoors Member whom you admire Make a nice promotional post about them or their content Make your chosen Yoorsie the beneficiary of your post Add the hashtag #yoorsapril2021 to your post Let's put our memory to the test. Do all of you remember what a beneficiary is? As we've read in my explanation post when you choose a beneficiary, all the Yoors Points you earn through your post will be transferred to them instead of you. This is a very humble gesture and you can surprise any of your friends, fans or idols with this handy dandy function. Who will be the winner? - The winner will be chosen by the Yoors Team (and is not necessarily the pool winner of the day), so be creative with your post! Deadline - Monday 12 April 2021 we choose the winner You can start posting today already! Reward - You will receive 5,000 YP as the winner. Even if you do not win you will receive boosters (if available) This prize will be transferred through the last post you made (without a beneficiary) Examples of what you could add to your post: Include photos of their work Interview them and post the results Add some links to their posts Praise them as a creator Write a review about their product Write a review about their post Promote their profile Create an item for them (drawing, painting, poem, photo, craft, etc) Good luck on creating! Don't forget that you can also win lots more during this challenge next to the 5000 YP: hearts, boosters, pool winner reward, comments, feedback and maybe even new friends and followers! Also press the "Join" button, if you haven't yet to stay updated about this and the next #yoorsapril2021 mini-challenge to come:) Read more - #YoorsApril2021 : Win a Total of 100,000 YP With our Mini Challenge Series - 10 Tips On How To Gain More Viewers On Yoors (Guaranteed!) - Yoors Beneficiary -