Vrij schrijven #2


Vandaag heb ik toch weer even behoefte om 10 minuten van mij af te schrijven. Dit heb ik normaal nooit maar ik merk toch dat ik niet geheel lekker in mijn vel zit. Dus ja dan doe je dingen die je normaal niet zo gauw zou doen.

Mijn man is ook wat van slag. 2 weken geleden hebben we de tuin laten veranderen door de tuinman. We hebben nu ook een overdekt terras in de tuin. Daar is onze, door mijn man gemaakte, bank weer in terug gekomen. De eettafel is gesloopt (die had hij ook gemaakt) en dat gaat nu een vierkante worden. Hij is daar nu in de wind en regen mee bezig. Ben trots op hem. Als er namelijk iemand is met 2 linker handen dan is hij het wel. En toch doet hij het wel en loopt hij te steunen en te kreunen en hoor je af en toe gemopper.

Maar ja ons gezin bestaat uit ons en 3 kinderen en 2 ervan hebben een partner dus ja je wilt van de zomer toch met 7 man en in de toekomst met 8 mensen aan tafel kunnen eten of niet dan??? Ja ja zulke grote tafels zijn wel te koop maar onbetaalbaar en dan ook nog net niet geheel naar ons zin. Dus ja dan maak je hem toch zelf of je dat nou kan of niet.

De komende zomer kunnen we met ons allen aan tafel zitten en gezellig samen zijn en genieten van elkaar. Ik maak zo nog even wat foto's om erbij te plaatsen dus kom iets over de 10 minuten heen maar dat wordt vast niet erg gevonden door jullie.

Ondertussen ben ik dus bezig met mijn stamboom bijwerken en kom ik allemaal nieuwe weetjes te weten via internet over mijn voorouders. ook heel leuk. Ook dingen die ik nog niet wist en mijn ouders en andere familie leden ook niet denk ik. En ja ook het huishouden gaat maar door. Daar schrijf ik een volgende keer wel over in een 10 minuten schrijven blog. 

Tussendoor nog even naar de houthandel voor 2 planken voor de tafel die manlief te kort kwam.

Ik wens jullie een heel mooi weekend toe met alles wat jullie van plan zijn te doen.

Het pad loopt nu recht dat kronkelde eerst en was smal.

De vijver is vernieuwd, dieper en een natuurlijk filter waar nog verder lavastenen in komen en planten

Het 2de terras met de bank dat nu ook rechthoekig is en overdekt.

De tafel in wording. jullie zien op de achtergrond ook de kussens al op de bank liggen.

En ja even  de nieuwe stoelen passen, plankjes erbij halen en we gaan verder.

De tafel is klaar nu nog wel 4 nieuwe stoelen erbij halen dan is het echt helemaal af. Het is van dat hout met groeven erin die ook wel gebruikt worden bij vlonders. Vandaar deze tekening in de foto