ik kon het niet geloven


20 april 2010.

Ik zat in de woonkamer en hoorde iemand fluiten. Ik keek in de rondte waar het vandaan kwam. Uiteindelijk hoorde ik dat het van mijzelf kwam. Uit mijn neus. Ik had een soort van pen met lichtje van mijn schoonzus, die is verpleegster. En ik scheen dat lampje in mijn neus. Sodeju..haha dat zei ik niet. Het woordje wat er uit kwam was wat heftiger. Ik wilde mijn neusgat wat al 3 jaar stuk is, reinigen met een wattipje. Ik deed hem in mijn rechter neusgat en ...huh hij kwam er links uit. Ik kon mij opgeven bij Urli Geller. Ik doe wel heel grappig maar schrok mij echt rot. Ik was helemaal van de rel..huilen..huilen..huilen. Ik ben gaan slapen en hoopte de volgende dag dat ik het gedroomd had. Ik ging naar de badkamer en scheen weer met dat lichtje. Ik stond te kokken. Ik belde gelijk de KNO arts waar ik de laatste 2 jaar onder behandeling was. En maakte gelijk een afspraak om te komen. Dat kon natuurlijk niet meteen dus de daagjes duurde lang.

De dag van de afspraak moest ik nuchter komen (alsof ik lam daar aan zou komen🤔). Hij begreep inderdaad dat ik mij zorgen maakte. Hij wilde een knijper pakken om mijn gat te zien (In mijn neus😉),maar dat hoefde niet. Hij tilde mijn beschaafde neusje op en zag al gelijk mijn Urli gat zitten. Mijn moeder ging voor het eerst mee en bleef met een goede blos op haar wangen aan het bureaublad hangen. De arts wilde niks uitsluiten en hij zei: ik moet er even uit happen. Jag..nou liever jij dan ik! Maar hij bedoelde een kweek maken. We gaan je even verdoven met cocaïne. Gelukkig ben ik daar als Amsterdamse mee bekend. Ik bedoel natuurlijk, vorig jaar heeft hij mij ook geopereerd met gebruik van cocaïne. Het maakt je neus wijder en laat het bloeden stoppen. Dus even weer 10 minuten intrekken.  Bah snap nou niet dat die verslaafden dit lekker vinden. Ze gaan het ook de volgende operatie gebruiken. Straks moet ik nog afkicken. Hij kwam terug en moest mij een lange prik in de neus geven. Ik gaf mijn moeder de laatste kans om weg te gaan, maar ze bleef. Niemand laat haar eigen kind alleen🎶. Mijn moeder kreeg al dezelfde bleke kleur als de doktersjas. Na de shot coke (gelukkig hoog verzekerd dus alles gratis)heeft hij een weekje gemaakt. Het is een staphylococ en heamofylus bacterie wat ik altijd bij mij blijf houden. Omdat ik geen weerstand heb en geen afweersysteem en ook nog eens allergisch ben voor bepaalde antibiotica zal die het met mij moeten doen...of ik met hem! 

Hebben jullie ook wel eens een vreemde bacterie gehad?

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!