Kerstkaartjes, werkjes van de dag 4-12-2019


Het wordt hoog tijd dat ik eens aan de gang ga met de kerstkaartjes voor dit jaar, dacht ik al een poosje...

Ik wilde graag kerstkaartjes in de winkel leggen, het loopt nu lekker, en ik wil inspelen op de actualiteit. Sint is er morgen, daarna mag van mij de winkel in kerstsferen.

Gelukkig neemt mijn energie weer toe, en gisteren kon ik aan de slag. Wemke had een inspiratiefilmpje geplaatst op haar website, en dat zorgde ervoor dat ik direct aan de slag kon.

Deze keer #tamponerend of #stempelend met de #bijenwas .Het blijft heerlijk om te ontdekken hoe divers je met #encaustic#art kunt werken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Allereerst maakte ik wat briefkaarten:

tamponerend
tamponerend

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

tamponerend
tamponerend

Om vervolgens wat oude bekenden tevoorschijn te halen: de miniatuur schilderijtjes. Ik had er nog een aantal op voorraad, en deze gaan ook naar de winkel. Om te tonen hoe klein ze zijn heb ik ze voor de foto op mijn toetsenbord gelegd: 

tamponerend
tamponerend
tamponerend
tamponerend

Op de achterzijde van de miniatuurtjes plak ik een hexagon, zodat er een kleine boodschap op geschreven kan worden. 

Deze creaties smeken naar meer. Ik breng ze zo snel mogelijk naar de winkel in Haarlem.

Wil je ze daar bewonderen, of mogelijk kopen? Je kunt terecht van dinsdag tot en met zaterdag in de #urbancommunitystore  in Haarlem. Hoek Houtplein, Tempeliersstraat.


Binnenkort hoop ik meer encaustic werk te laten zien!

Wees ook welkom op Yoors!

More