'No strings attached' (Rondeel)

'No strings attached' (Rondeel)


Wederom een leuke challenge van Marion, deze keer het schrijven van een Rondeel.

Dit is één van de twee delen. Het andere deel is geschreven door mijn schrijfpartner Kitty!

Zie voor meer info over de uitdaging van Marion, de link onder in dit blog.

Ik laat me niet meer bespelen,

als een marionet aan wat touw.

En het kan me niets schelen.

Ik laat me niet meer bespelen.

Dit wil ik mededelen,

een boodschap aan jou:

Ik laat me niet meer bespelen,

als een marionet aan wat touw.

Het (Ron)deel van Kitty:

De uitdaging van Marion:

Tags: #buren #burenoverlast

© 16-05-2018 Copyright; Dit is onze invulling van een idee en uitdaging van: Marion's Moon; het schrijven van een Rondeel. Blog, titel, tekst(en) en Rondeel 'No strings attached' van en door: © #Just you and me   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved (Bij plagiaat wordt actie ondernomen!) Seperators van: 'De Knutseljuf Ede' (waarvoor Hartelijk Dank) Afbeeldingen: 'Marionetten' (Header En logo) https://pixabay.com/nl/marionet-myanmar-pop-kleurrijke-2083992/ En: https://pixabay.com/nl/marionet-marionet-winkel-speelbal-1540623/ van Pixabay.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Promote: support and profit

Support The Original Enrique with a promotion and this post reaches a lot more people. You profit from it by earning 50% of everything this post earns!


- The revenue of this ad will be returned to the Yoors members -
More