Slaapmutsje 54  'B.Z.N.'

Slaapmutsje 54 'B.Z.N.'


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat het dit jaar alweer 10 jaar geleden is dat de Volendamse band B.Z.N. uit elkaar ging, of afscheid nam zo u wilt, van zijn publiek, wil ik daar even bij stil staan middels dit Slaapmutsje.  Dat hád natuurlijk gekund met een nummer van B.Z.N; Maar ik doe de dingen liever nèt even iets anders. Met een knipoog uiteraard! Het onvergetelijke stukje uit "Kopspijkers".

En dan tot slot, de bijdrage van 'Verona' door o.a. Henk Spaan en Harry Vermeegen: "20 jaar", dit fragment is intussen op ongeveer een maand na, 30 jaar geleden alweer. Dit vond ik té leuk, dus moest hij er bij!

 ;-D (voor straks) Welterusten!

Bronnen: 'Kopspijkers' en 'Verona' via Youtube.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Tien jaar alweer, waar blijft de tijd...
| 23:25 |
Zeg dat wel ja...
| 00:02 |
Heel vroeger vond ik ze goed, maar toen de stijl omging, ze Nederlands gingen ebde het echt weg.
| 22:26 |
Ja, dat Nederlandse vindt ik ook niks! Maar ze hebben veel hits gescoord in eerdere jaren en die blijf ik wel goed vinden! Jammer dat ze nu hun waardigheid verliezen met "Jan en Anny". Toen BZN ophield was het goed! Een prachtig afscheidsconcert en dan stoppen op je hoogtepunt!
| 22:32 |
youtu.be/taIiyi23X_o ik bedoel eigenlijk deze muziek
| 12:05 |
O nee, dit vind ik echt verschrikkelijk maar ieder zijn/haar smaak natuurlijk. Volgens mij zijn ze als rockband uiteindelijk geflopt.
| 12:09 |
Nou niet echt geflopt, maar ze zijn op de andere toer gegaan, meer de palingsound. Ik ben toch meer de rocker ;)
| 20:07 |
Ok, haha. Dat past ook wel bij je denk ik, i.v.m. internationaal vrachtwagenchauffeur.
Ook Henk Wijngaard? ;-D
| 18:08 |
Met de vlam in de pijp, Haha, nou nee, dan maar Radar Love van Gilde Earing en verder alles van U2!
| 21:29 |
Ok, haha! Ja, die hebben zeker mooie nummers!
| 00:47 |
Vroeger helemaal fan geweest van BZN en echt die filmpjes zijn geweldig hahaha. Had ze nog nooit gezien, maar zeker die eerste is echt hilarisch :)
| 20:02 |
Ja, jij en ik zijn van dezelfde generatie ongeveer toch? Dus eigenlijk echt opgegroeid met BZN.
Ook ik heb ze altijd geweldig gevonden! Die eerste, ja, die heb ik al vaak gezien maar hij blijft leuk, haha!
| 20:13 |
Dat denk ik wel ja, bouwjaar 1966 ;) hahaha
| 20:27 |
Haha! ik '76 met verlopen apk! XD
| 20:49 |
Oeps, dus toch 10 jaar verschil haha
| 21:10 |
Maakt niet uit toch, XD
| 01:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen