Hallo Jumbo, waar blijft het messenblok?

Hallo Jumbo, waar blijft het messenblok?

Eerder dit jaar was er de messenspaaractie van Jumbo...

De diverse messen kon je sparen, middels zegeltjes van het boodschappen doen. De messen vonden gretig aftrek. Ook had Jumbo een messenslijper en een messenblok. Deze konden zonder zegeltjes gekocht worden. Tenminste... het messenblok was al vrij snel uitverkocht...

Prima als je een spaaractie op touw zet maar zorg dan dat je genoeg hebt. Het lijkt me een vrij eenvoudig rekensommetje. In elk geval kun je toch een schatting maken. Verkoop je zo'n 5000 messen, zijn 1000 messenblokken geen overbodige luxe denk ik. Als voorbeeld dan. Maar goed, we hebben messen gespaard en wellicht hebben mensen extra boodschappen gedaan of zijn ze naar Jumbo gegaan i.p.v. een andere supermarkt, speciaal om die spaaractie. Kassa voor Jumbo dus. Maar nu in de Nederlandse huishoudens de lades vol liggen met messen, laat Jumbo het afweten...

jumbo

"Hebben jullie die messenblokken nog?"

Op deze vraag kreeg ik het antwoord: "Nee, die hebben we niet meer maar begin september komen die weer binnen." Vreemd, dat duurde op dat moment nog bijna een maand. Gaat dat ook zo als ze melk, groenten of waspoeder nodig hebben?... Eén telefoontje naar de fabrikant/leverancier en de volgende dag kan het er zijn, lijkt me. Maar goed, ik wacht af...

Rond 10 september begin ik bij de servicebalie weer te 'zeuren': "Zijn de messenblokken al binnen?" Nu som ik hieronder de antwoorden op die ik tot en met nu kreeg. Tja, ik blijf erover klagen, totdat ik een bevredigend antwoord heb, bij de servicebalie of kassa.

  • Nee, die zijn nog niet binnen.
  • Nee en ik weet ook niet wanneer die komen.
  • Nee en ik weet ook niet óf ze nog komen.
  • Nee en die krijgen we ook niet meer.
  • U zou naar Xenos kunnen gaan, daar hebben ze ongeveer dezelfde.
  • Messenblokken, dat is al lang geleden!
  • Messenblokken, waar heeft u het over?

Nu hebben ze dus de spaaractie voor de pannen maar mij niet gezien! Heb je straks alle pannen behalve het steelpannetje of zo. Nee, ik weet niet of je een set kunt sparen of wat dan ook. Eerlijk gezegd kijk ik er niet eens meer naar.

© 30-10-2019 (Laatste update: 02-12-2019) Copyright; Blog, titel en teksten van/door: © The Original Enrique ( enrique.dutch@gmail.com ) Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeeldingen Pixabay. De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie en dus niet representatief voor de betreffende actie(s) van Jumbo supermarkten. Tags: #jumbo #spaaractie #messenset #messen #klachten #pannen #pannenset #voorraad

jumbo

Moet jou ook iets van het hart?
Schrijf 't van je af op Yoors!

Promote: support and profit

Support The Original Enrique with a promotion and this post reaches a lot more people. You profit from it by earning 50% of everything this post earns!


- The revenue of this ad will be returned to the Yoors members -
More