Z
Valentijnsdaggedichtje 'Zonder jou' (mesostichon) | The Original Enrique

Valentijnsdaggedichtje 'Zonder jou' (mesostichon)

Ook liefdesverdriet hoort bij het leven, kennelijk...

Dit gedichtje is er dan ook één van verdriet, gemis... Maar ook van hoop, net hoe je het wilt lezen... Mijn vierde gedichtje voor Valentijnsdag 2020. Best pittig! Ook om te schrijven. Deze schreef ik namelijk in de dichtvorm 'Mesostichon'. Willekeurige letters, één letter per zin geeft een woord van boven naar beneden. Zie ook Deze link.

 

'Zonder jou'

Gisteren had geen Vandaag

VandaAg heeft geen morgen

De zon schijnt heeL vaag

Zij lijkt wel vErborgen

UreN verstrijken gestaag

En maak me Toch zorgen

Al wat Ik van je vraag

Of je miJ kan vergeven

ZoNder jou, heb ik geen leven


 

Poetry by Enrique   Mijn gedichten zijn mijn leven

© 26-01-2020 Copyright; Blog, titel(s) en tekst(en)/gedicht van/door: © The Original Enrique Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Image by RK EDITOR from Pixabay Tags: #valentijnsdag2020#valentijnsdag#gedicht#valentijnsdaggedicht#valentijnsgedicht#mesostichon#woordkunst#PbE#PoetryByEnrique#liefdesverdriet#gemis#vergeving#herkansing#poezie

valentijnsdag2020
Share
DM