Dag mam, my home is forever gone.


WORDS FROM DidI'M's world

Home is forever gone.

3 weken geleden zag ik je. Je was zoals je altijd was. Belangstellend, een beetje vergeetachtig en hoewel je conditie niet top was deed jij je ding. Toen werden er maatregelen genomen i.v.m. Covid-19 en ook wij wilden jou beschermen dus voortaan geen knuffels en bezoekjes meer maar even praten aan de telefoon. Jij bleef binnen en "zat je tijd uit: . Niemand wist toen dat dit letterlijk zou worden. Vorige week zaterdag kreeg ik je niet aan de telefoon en ben ik bij je gaan kijken. Mam, wat was jij er slecht aan toe. Niet meer de vrouw die ik 2 weken daarvoor voor het laatst geknuffeld had. De thuiszorg was lief voor je maar het was niet genoeg. Je kon niet meer voor jezelf zorgen en je at en dronk niet meer en ook boven slapen ging niet meer.

Zondag kreeg ik bericht dat jij bediend zou gaan worden. En ik wist wat dat inhield. Hoewel ik de kinderen al vanaf het begin van het jaar heb proberen voor te bereiden dat 2020 het jaar zou kunnen worden dat jij ons zou verlaten en ik ook de afgelopen week hier veel met zo over gesproken heb moest ik ze nu voorbereiden op een heel spoedig einde. We waren er allemaal, zoals jij gewild zou hebben en toen ik thuiskwam schreef ik:

"Ik ben verdrietig. Ook al had ik er rekening mee gehouden dat ik in 2020 wel eens afscheid zo moeten nemen van mijn mams is het nu het lijkt dat het bijna zo ver is hartverscheurend als ik zie hoe snel het allemaal gaat. Mijn lief fluisterde vanmiddag tegen mij voordat zij bediend werd en ik mijn kinderen vasthield die erg verdrietig waren: "Jij bent behalve moeder ook dochter" en ik weet dat hij gelijk heeft. In dit lied komen 2 dingen waar zij dol op is samen: Het Ave Maria en André Rieu waar zij zo van genoot. Neem van mij aan dat als ik hier naar luister dat ik dan vooral dochter ben".

Ik wilde je niet alleen laten en dus ben ik mijn spulletjes thuis gaan halen om samen met jou de nacht in te gaan. Niet wetende maar wel van uitgaande dat het wel eens de laatste nacht samen zou kunnen worden. En het was een mooie en voor mij bijzondere avond en nacht. De nacht dat jij ons verliet. Ik ben dankbaar dat ik bij je kon zijn. En dat ik je uit huis kon begeleiden al zal voorlopig de pijn in mijn hart nog aanwezig zijn als ik denk aan die auto die stilletjes wegreed in die stille straat onder een sterrenhemel. En toen ik met mijn koffertje in de hand midden in de nacht naar huis liep besefte ik dat ik een deel van mijn leven voor altijd kwijt zal zijn. Of afgesloten is. Ik liep onder diezelfde sterrenhemel in die nog steeds stille straat waar jij mij net even voor was gegaan. Maar terwijl ik daar liep, de tranen de vrije loop latend hoorde ik de eerste vogeltjes zingen .......... zij zongen voor jou maar misschien ook wel voor mij.

Thuisgekomen kon ik niet meteen slapen gaan. Ik moest het even van mij afschrijven: "De laatste keer in mijn ouderlijk huis "geslapen". Samen met haar naar haar muziek geluisterd, de muziek die voor mij met haar verbonden is en altijd zal zijn. Het was fijn om dit met haar te delen, zij en ik de laatste keer met z'n tweetjes. Zij werd er rustig van en ik geloof dat zij er door gedragen werd. The Glenn Miller Story werd vandaag een beetje van ons samen, mijn laatste verhaal over en met haar en ik hoop dat het haar terugbracht naar mooie momenten in haar leven. En toen is zij heel rustig ingeslapen, zonder pijn maar in alle rust en vrede. Ik hoop dat het zo is dat er inderdaad zoiets bestaat als een "vredig helder wit licht zien" en een poort waar je doorheen stapt waar pap (de man die zij zo ontzettend gemist heeft de afgelopen 3,5 jaar), mijn zus, haar ouders, haar zusje en iedereen die zij lief heeft gehad stond te wachten op haar. Ik heb mijn liefs, groetjes en kusjes meegestuurd. Zij is gestorven in het huis waar zij wilde sterven en het deed me veel toen ik met haar naar buiten liep en zij daarna langzaam wegreed weg van ons op weg naar waar zij denk ik wil(de) zijn. Dankjewel mama voor de moeder die jij voor mij bent geweest. Dankjewel dat mijn kinderen altijd bij jou een tweede thuis hadden en jij was absoluut de beste oma die zij zich konden wensen. Zij gaan je zo ontzettend missen. Het plekje dat jij in ons hart hebt zal altijd voor jou blijven. Dag lief moedertje ................ ik houd van je ❤️"

#dagmama |header pixabay geralt|

Comment and receive 25 YP 25
Buying a good suitcase: How to make the right choice
Buying a good suitcase is important. You only find that when you leave on holiday with the wrong suitcase. That often causes annoying problems. You can best avoid this by choosing a good suitcase adapted to your specific travel conditions. Choosing a good suitcase is not nearly as easy as you think. There is so much choice that it is best to compare the best offers before you make a final decision. What is a good travel suitcase and what should you definitely pay attention to? Are you looking forward to your summer vacation?? Whether you're leaving for a city trip or a faraway holiday, a good suitcase is indispensable. A good travel case is sturdy with the right dimensions and a sturdy yet lightweight material. But a good suitcase meets your expectations so you won't be placed for any annoying surprises. A good suitcase is also safe. You keep all your valuable things with it during your trip. Not only your clothes and everything that makes your holiday pleasant, but no doubt all your travel documents and even your finances. Een goede reiskoffer is stevig en comfortabel During your trips and also at your (holiday) destination, your suitcase will have a lot to endure. So choose a sturdy suitcase made of the right material. You have the choice of multiple materials. Bestseller A good suitcase made of the right material Travel cases come in many materials, each with their specific characteristics and both advantages and disadvantages, such as: Choosing a good travel case from ABS: is flexible, supple but less strong and scratch-resistant. That means that after deformation he quickly regains his original shape. A travel case from ABS is not exactly the lightest case you can take with you. Curv Travel Cases: an ideal companion for those who travel a lot. These cases are sturdy, scratch-resistant. You can also bring more. Curv is een materiaal dat uit meerdere geweven lagen polypropyleen bestaat en oorspronkelijk werd gebruikt voor de productie van kogelwerende vesten. A curv case resists extreme temperatures. Curv is also scratch-resistant and strong, but very pricey. Polycarbonate suitcases: e and polycarbonate travel case is remarkably light yet strong and flexible. This facilitates the packing of your suitcase. A polycarbonate case is similar to a curv case. Polycarbonate is less scratch-resistant and also costs more. Polycarbonate is resistant to higher temperatures, so your suitcase does not deform during your journey. Buying a good suitcase from Polypropylene Polypropylene is the strongest material for travel cases. It is often used for the manufacture of Curv suitcases. A polypropylene travel suitcase is an excellent alternative for those looking for a travel suitcase with the best value for money. Polypropylene cases are very strong but usually heavier. Choose your suitcase Good travel suitcases made of Aluminium Popular travel cases made of aluminum are also suitable for those who are regularly on the move and want to travel stylishly. Aluminum is strong, comfortable, durable and has a luxurious appearance. Aluminum travel cases cost more but are more durable and have a longer lifespan. What you should definitely pay attention to when buying a good suitcase When buying a good suitcase, you need to take into account some important factors in order to avoid a relatively expensive mispurchase. Choose a suitcase with: The correct format: adapted to what you usually take with you on a trip The correct number of wheels: you have the choice between two-wheeled or four-wheeled travel suitcases. The majority prefer four wheels. Such a suitcase is more user-friendly and stays easier. While these four-wheel suitcases are especially suitable on flat terrain and at the airport, two-wheel suitcases can be used on any surface. A good lock: is more important than you think. Do you travel a lot to the US? Then choose a good suitcase with a TSA lock. Then security officers don't have to break open your suitcase.. They have a custom key for that to open this type of lock. Some cases have a built-in TSA lock, but you can also buy them separately. Striking color: Choose a suitcase in a striking colour so you can always easily and quickly recognize it. Convenient travel rolleys Buy a good suitcase: Soft suitcases Choose soft suitcases as much as possible when you're especially taking clothes on a trip. Soft travel cases also have other advantages, such as: Weighing less Are smoother and easier to pack Often opened with a zipper giving them a larger volume Are divided into several compartments and that is convenient to store things separately Budget-friendly Hard suitcases Are especially useful when you take vulnerable cases. Other advantages of these hard cases: Better protection Zijn waterbestendig en houden droog Often equipped with four wheels so you can take them easier and they are more stable Almost unbreakable, they survive the trip at the airport or in the bus so easy. Duurzamer met een langere levensduur Buying a good suitcase: Never save on quality A good travel suitcase is a reliable companion on all your travels. So do not save on quality. Therefore, you should choose not the most expensive one, but the one with the best price-quality ratio. featured
Greeting the river by taking a jump from waterfall! :D
Hello, my friends! Today I'll like to share a #funnypic with you (actually the whole series) all of them funny as they can be as soon as I tell you the contest. So, all of these pictures were taken on river #ZrmanjaCroatia last year in May :D It was our first rolling on the river moment for 2020. and I was super happy and excited to be there, I almost hugged every tree I saw :D The exact spot where pics are made is the last waterfall of our route for that day, locally called the Oger waterfall. As the photo said, I enjoyed every moment with a wide smile on my face, as the #Childofnature should have, except this one going through freezing water ( around 10 Celsius at the time), haha but to take this #enjoythemoment #funnypic one should climb trough small waterfall (small but strong) and I actually manage to get myself stuck trying to take a perfect photo :D Did you guys ever jump from a waterfall in a freezing river? It's a katharsis experience, my intention was to send my greetings and respect toward that river with that jump, I just had to be a part of its perfection for a moment :) #imadethismeme  #nature #naturelovers #river #waterfall #enjoying #kayaking Hope to make you laugh with my precious facial expression while jumping in the cold water, have a nice day! Sincerely Yours, Child of Nature