Hoe los ik dit op?Time to think, time to create.

— By DidI'Ms World

Iemand een idee hoe ik dit zou kunnen repareren?

Foto 1. Hier zie je hoe het er nu uitziet. Het zwarte is afgebroken en dus kan ik de poot niet meer gebruiken.

Foto 2. Zo zou het moeten zijn.

Foto 3. Je kunt de poten inschuiven en het liefst zou ik het maken zodat dit gewoon weer kan maar een oplossing dat het gewoon vast blijft zitten vind ik ook een prima oplossing.


Heb een beetje problemen met omdenken en ik kan even niks bedenken om dit te fiksen. Heb zelfs al gekeken om hem te vervangen maar dan kom ik op campingmodellen uit en dat is ut 'm net niet. Plus in het kader van consuminderen wil ik eigenlijk ook gewoon mijn spullen repareren. Dus heb ik nu besloten dat ik een oplossing moet zien te verzinnen ook want ook in deze gekke tijd van Covid-19 wil ik me niet uit het veld laten slaan.

En ik kan wel wat meedenkers gebruiken. Is er iemand die een idee heeft hoe ik dit zou kunnen aanpakken?

| header: pixabay Stux |

# hulpvraag #repareren#coronapositive

repareren
repareren