Overlast van buren zorginstelling


Hallo allemaal!!

Ben weer terug van weggeweest ;)

Om maar gelijk met mijn verhaal te beginnen; ik heb last van mijn buren!

Ik woon in een eengezinswoning naast een flat van zorginstelling "Cello". Waarom ze deze flat hier middenin de wijk geplaatst hebben is mij een raadsel. Buurtbewoners klagen continu, waaronder ikzelf dus ook, maar er wordt niets aan gedaan. Dagelijks hang ik met de politie aan de telefoon. Er zijn gesprekken geweest met woningbouwvereniging, manager van Cello, leidinggevende van Cello en de wijkagent. Er zijn diverse afspraken gemaakt, maar ik heb het gevoel dat we aan het lijntje gehouden worden. Dit is allemaal al gaande vanaf 2012. En nog steeds is er niet veranderd. Sterker nog; het is alleen maar erger geworden. Er woont iemand met psychoses. Deze persoon schreeuwt iedere dag (en soms ook 's nachts) de boel bij elkaar. Ik word er zelf gek van! Ook vinden wij drugszakjes en pillen in onze tuin naast ander restafval wat de bewoners vanaf de galerij naar beneden smijten. Ik heb de rijdende rechter ook al geschreven. Ben alles beu en het lijkt wel alsof ik tegen de muur praat. We komen nergens. Heeft iemand een idee wat ik hieraan kan doen zodat wij wel iets kunnen bereiken??? All tips zijn welkom!