De #Man


Ben

Ik #Ben Toe aan vernieuwing en neem de tijd om ruimte te scheppen . Vanaf Nu ga ik stuk voor stuk mijn werken te koop aanbieden en dat voor een habbekrats.. genieten jullie lekker mee?! Voor exposities is het van belang weer ander werk te hangen.

en eerder wilde ik ze nog niet kwijt!

Natuurlijk hangt ook hier een eigen stukje mooie geschiedenis aan en mag nu misschien wel t jouwe worden? De "Man" Hem had ik getekend vlak voor hij in beeld kwam ..zie voorgaand bericht.. t blijft verwonderen! .. het werd zes jaar samen vrolijk verder groeien en was nodig vanwege alle levenslessen..

heerlijk alle uitdagingen die in ons leven komen en ook weer gaan wanneer het is gedaan.

Welk gevoel zou dit werk bij jou oproepen als je aan eigen leven denkt?

Ben

De "Man" 55 x 70 cm

te koop voor euro 275,00

Verzenden kosten koper natuurlijk en mocht je voor een andere lijst kiezen,

verzend ik het gratis in een rol en kost hij euro 250,00

Ben
Ben
Ben