#LWALmanak en de #briefwisseling, #deel 2!


LWALmanak

Zondag 12-1-2020

start schrijven om 10.21 uur

De dag des Heren, zoals broer Roland zou zeggen en zoals mijn vader in ons ouderlijk huis bovenstaande tekst had hangen

even een momentje stilte, wat wil ik je vandaag gaan vertellen? Zo simpel is dat nu ook weer niet per slot van rekening.

een schrijven van Hart tot Hart en alle schatten die met ons mee zullen lezen.. Hallo, daar ben ik weer!

https://yoo.rs/useroverview/33508/Je%20weet%20wel...Karin!?Ysid=33508 

LWALmanak
LWALmanak

Ha Peter..goedemorgen! en psssssssssst jullie mee lezenden natuurlijk ook een fijne dag!

Die kleine erwt rechts lijkt exact dat viervoetertje die altijd met en naast mij is en de dames links gluren bij de buren ,zij lezen mee

Het leek ons allemaal wel leuk om jou een beetje vrolijk de dag in te zwaaien en wat vrolijk gekakel mee te geven.

Nog midden tussen de kerst rommeltjes gezeten vier ik de lente met de tuindeuren wagenwijd open, wat een heerlijke dag te gaan

Heb jij nog leuke plannen met het gezin of genieten jullie samen een fijn dagje thuis ?

Mijn dag begon al goed met heerlijke muziek waar ik echt van opmonterende, want slapen is er de laatste maanden amper bij en dan toch aan energie zien te komen via dit medium werkt , zachtjes opstarten van het motortje dus.

Bij deze de geluiden waar ik nu naar luister erbij.

Hebben jullie de koffie al op? Als dit epistel per luchtpost gaat, ren ik natuurlijk rechtstreeks naar de senseo en pak het mijne en wacht rustig af of er een reactie komt met inhoud of zomaar wat leuke blije regeltjes, wat een uitdaging zeg

Hoe gaat het met jouw schatten van kinderen en je lieve vrouw..alles naar wens?

Hebben jullie trouwens ook diertjes in of rond het huis? Wat houd jullie zoal allemaal bezig de laatste tijd?

Zoals je ondertussen wel weet is het hier een drukte van jewelste geweest omdat ik de zolder en alle bergingen moest zien te legen zodat de bouwers konden beginnen met isoleren. Zij zijn op het zetten van een nieuw huiskamerraam na klaar en zoetjesaan mogen alle opgeslagen zakken, kisten en dozen weer terug op de plek en de verandering maakte ook dat ik begon weg te ruimen wat niet meer nodig is.. het heeft echt voeten in aarde zeg maar. Elke dag wat stappen en het komt goed. Ook staat het atelier bomvol schilderijen die weg moeten. Van mijn ouders, mijn oudste en mijzelf.. zeg rustig honderden. Loslaten is een heel proces, maar eenmaal begonnen wordt het stilaan zelfs heel leuk. Als mij dit allemaal lukt, zal er meer energie terug gekomen zijn en kan ik weer met mensen aan de slag ..onder het mom van samen schilderen dit huis vol liefde laten stromen.

Huizen vol vrede, zoals ook jullie huisje mag zijn.. Mensen met een open hart voor elkaar, wat kan er mooier zijn dan dat? !!

Wat je geeft aan openheid mag een spiegel zijn voor de ander waardoor die ook zijn hart durft open te zetten, kracht en vrijheid

We genieten wel met z'n allen van het Yoor.s lid te zijn he. Hier kun je van alles kwijt en is minder openbaar en algemeen gelukkig.

Alleen vind ik het nog steeds erg jammer dat de eerste driekwart jaar blogs van mij verdwenen zijn..

heb jij daar ook last van gehad? of iemand van de mee lezertjes?

Ondertussen ging de telefoon en is de tijd voorbij gevlogen, stuur dit maar vast de lucht weer in..heb het goed en tot later

11.11 uur Nu


LWALmanak