Mijn lust en leven!


30 Januari 2014

Zomaar even wat terugblikken naar mijn Arola en hoe broer Marco deze weer aan de praat  kreeg en de grote beurt gaf, daar waar ze het niet meer in de oorspronkelijke garage deden. Hier staat hij even in de garage van vrienden.. zijne werd kort daarna

http://autoservicegelderland.nl/ trots op hem natuurlijk!

Rond deze periode  leefde ik nog maar half omdat mijn hartaderen al 2 jaar totaal dicht zaten en op het moment van de foto eindelijk begon men met het dotteren en  stents zetten ..en  zo 6 x omdat de aderen zich steeds weer met een paar dagen sloten.

Men prikte zelfs een keer lek...dat was uren en uren stil liggen met de draden nog in het hart tot het weer dicht zat en men verder kon.

Lopen kon tussen de 5 en 20 meter, erg erg veel pijn drie jaar lang tot eind 2015 de open hartoperatie en dus was de Arola mijn wondertje op wielen tot eind 2016.

Voor dit alles had ik al 2 jaar ooroperaties achter de rug en ook daar zit je met de ziekte van ménière dus ook stil door

De Arola was dus meer dan belangrijk en werd voor die tijd vaak gerepareerd door een kennis , Joost ook al een sterke rechter hand. Er werden in de medische wereld  aardig wat fouten gemaakt en zo verliepen de jaren tot het afgelopen jaar men bedacht , t kan wel eens door oud trauma kunnen zijn deze ellende en ga die therapie eens doen..EMDR en EXPOSURE...en dus 58 x op en neer richting Arnhem en nu met de Canta 1360 km daarvoor en natuurlijk totaal heel wat verder..jippie!

Het werd een heftig jaar, maar na alle jaren van stilzitten kwam er langzamerhand weer beweging in, blij mee.

Stap voor stap weer vooruitgang en de prime jaren genieten en momenteel al veel meer in actie vanwege de grote ruimen na jaren van stilte en de trap niet op kunnen..conditie opbouwen is niet zo simpel als t woord doet geloven.

Dus nu..trap op en af en de zolder op..alles eraf laten halen en bekijken in het huis van Micha.

t Mooie is dat er altijd weer die grote kracht tevoorschijn komt en alles op de juiste tijd blijkt te Zijn, dat geeft grote moed om door te gaan en ja dat  moet nu dus weer.. elke cm huis  bekijken, word ik hier blij van.. of kan het verkocht of weggegeven..legen dat huis zal nog heel wat voeten in aarde krijgen, wel mijn grote wens er zelf een handje in te hebben.. Overdaad schaadt en na alles kan ik wel veel van mijn hobbies vergeten en zien los te laten..oef!

Deze Arola had ik na mijn moeder gekregen in 2003 nota bene en zijzelf reed er al in sinds de jaren 80-90..top dus!

Nu ik deze foto´s weer tegen kom en zo eens terugblik, glunder ik toch wel extreem breed bij het besef dat werkelijk alles een plan in zich heeft en zo verloop ik die weg die langer blijkt dan toen verwacht, wat een feest...dussehhhhh

droom ik er op slag nog maar een vervolg achteraan, vele jaren zonder  verleden te mogen verder gaan en zing van harte..het leven is een feest als je achteraf de gebruiksaanwijzing eens leest!

Luister maar eens naar André... die laatste dag werden er spontaan velen en  er komen nog heel wat meer aan!

I.p.v. op zolder al druk te doen, loop ik alle kasten eerst eens na om te oefenen en vind van alles te veel.. geef en gooi weg.. zo wen ik aan wegdoen .. ooit moet het er toch van komen en zijn de jongens al druk zat met veel, dankbaar met dat wat er nodig is en steeds voor de voeten komt..mijn wens liep vooruit op die van de woningstichting, alleen vlot.

Hier de sokken te zien en nog liggen er te veel in de kast, zo ook met de rest ..hoe maak je anderen blij

Ondertussen laten ook mijn overgebleven drie broers zien dat ze hun naam eer aan doen en ben ik zo trots als n ouwe aap op dat stel...nee, t gaat niet allemaal over rozen..eerst de doornen leren belopen en  er is duidelijk een evenwicht in licht en donker... en juist zonder dat LICHT hadden wij dit nooit zo ver kunnen brengen

Gods Kracht- Christus energie- Geloof en vertrouwen en voor onszelf blijven staan , in Zijn naam!

Werden wij niet gemaakt naar Zijn evenbeeld..  wordt nog wel eens vergeten, bij deze laat ik het weer even WETEN..opdat het niet zal worden vergeten