30 Days Blog Challenge - dag 15

30 Days Blog Challenge - dag 15


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

Iets wat je walgelijk vindt.

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 15

Iets wat ik walgelijk vind en helemaal niet fijn vind om te ruiken is de geur van een sigaret. Ik heb het niet voor roken, dat gaf ik al aan in een eerdere blog. Dat vind ik echt stinken (ik noem sigaretten dan ook wel eens: stinkstokken).
Verder is het ook niet prettig als de roker geen rekening houdt met de niet-roker en zijn/haar rook gewoon in je gezicht blaast. Of over je eten... nee, het is niet fijn wanneer mijn eten naar sigaret smaakt. Al weet ik niet hoe een sigaret nou precies smaakt, gelukkig.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wagelijk de geur van een peuk en of een stikkie
| 19:41 |
Inderdaad, Johan, ik geef je gelijk.
| 19:43 |
Helemaal met je eens!
| 19:06 |
Fijn, Hans!
| 19:13 |
ik ben een roker maar ik snap ook dat niet-rokers daar geweldig veel last mee hebben
| 19:02 |
Als je rekening houdt met de anderen, is dat al heel wat!
| 19:13 |
Ja, snap ik. Zelf rook ik ook maar ga altijd naar buiten, thuis ook als ik bezoek heb.
Wel zo netjes!
| 18:49 |
Dat is heel erg netjes!
| 19:14 |
:-)
| 01:02 |
Ja, als je geen roker bent, dan stinkt het inderdaad. Ik ben ex roker :)
| 18:41 |
En vind je dan nu ook dat het stinkt?
| 19:14 |
Ja!
| 19:20 |
Zelf rook ik ook en ik vind zelfs dat 't stinkt, haha!
| 01:03 |
Zelfs dan! :)
| 07:40 |
Ja, raar hè maar het is ook gewoon vies.
| 14:06 |
Waarom doe je het dan?
| 14:23 |
Ja, ik ben begonnen toen ik 15 was, dus nog volop in ontwikkeling. Een gewoonte die er vanaf zo jong in zit gaat bij je persoonlijkheid horen, dus het lukt me nog steeds niet te stoppen, het gevoel één van m'n belangrijkste dingen kwijt te zijn... ik weet hoe stom het klinkt... Dus enerzijds de gewoonte/het gemis, anderzijds de nicotineverslaving... en op zich vind ik de smaak wel ok. maar als je 's morgens opstaat en je komt de woonkamer binnen... Bah!
| 14:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen