30 Days Blog Challenge - dag 15


Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

Iets wat je walgelijk vindt.

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 15

Iets wat ik walgelijk vind en helemaal niet fijn vind om te ruiken is de geur van een sigaret. Ik heb het niet voor roken, dat gaf ik al aan in een eerdere blog. Dat vind ik echt stinken (ik noem sigaretten dan ook wel eens: stinkstokken).
Verder is het ook niet prettig als de roker geen rekening houdt met de niet-roker en zijn/haar rook gewoon in je gezicht blaast. Of over je eten... nee, het is niet fijn wanneer mijn eten naar sigaret smaakt. Al weet ik niet hoe een sigaret nou precies smaakt, gelukkig.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.