30 Days Blog Challenge - dag 16


Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

Drie dingen over jouw persoonlijkheid waar je trots op bent

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 16

Dat is weer een leuke: even stilstaan bij je eigen persoon en je karaktereigenschappen.
Een eerste iets waar ik trots op ben is dat ik betrouwbaar ben. Als ik iets heb beloofd, dan doe ik dat. Wie zich een vriend of vriendin (of familie uiteraard ook) van mij mag noemen, weet dat ik van mijn woord ben. Als ik zeg dat ik er zal zijn, dan is dat ook zo. Ik hou me aan de afspraken en je kan op me rekenen. Dat vind ik zelf ook heel fijn bij de anderen, dus daarom doe ik het zelf uiteraard ook.
Als tweede kenmerk zou ik graag mijn creativiteit naar voren willen schuiven. Ik vind het heel erg fijn dat ik dat heb. Dat heeft zich bij mij geuit in het spelen met taal, maar dat is iets wat ik heb geërfd van de kant  van mijn vader. Mijn vader was vroeger met muziek bezig en mijn grootvader schilderde en tekende. Dus daarom ook een beetje dubbel trots :-)
En als laatste, maar daarom niet het minst belangrijk in het rijtje, de hulpvaardigheid naar anderen toe. Ik zal een vriendin/vriend ook zomaar helpen. Mijn hulp spontaan voorstellen bijvoorbeeld en anderen helpen zonder daar zelf beter van te worden. Daar hoeft ook niets tegenover te staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lid