Schelden doet geen pijn, maar kanker wel

Schelden doet geen pijn, maar kanker wel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Schelden doet geen pijn, zeggen ze wel eens... Maar wanneer ik het woord kanker hoor en ook in scheldende vorm dan gaan er rillingen over mijn rug. Net zoals bij velen ben ik in mijn leven vaak genoeg geconfronteerd met deze verschikkelijke ziekte. "Gelukkig" niet persoonlijk, hoewel dat best egoistisch klinkt op het moment dat iemand die zeer dichtbij staat (schoonmoeder) keihard vecht tegen deze sluipmoordenaar.

In een medische wereld waarin al heel veel mogelijk is, is kanker in veel gevallen nog steeds dodelijk. En in onze maatschappij kost onderzoek geld.... veel geld... Toen mijn vrouw hele leuke reacties kreeg op een zelf gemaakt geluksengeltje wat ze haar moeder gaf voor de zoveelste behandeling is op dat moment Wish U ontstaan. Ruim een jaar zijn we nu met dit initiatief bezig (met name op Facebook), we hebben al vele items mogen maken en ontzettend veel warme reacties gekregen, maar het allerbelangrijkste... al bijna 500 euro kunnen doneren aan het KWF. Alles met als doel dat kanker ooit geen pijn meer doet....


N.b. Klik hier voor de link naar onze Facebookpagina.


Image title


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
erg inspirerend!
| 11:49 |
Schelden met een ziekte, waar velen hun leven aan verliezen is laag bij de gronds.
Sterkte voor je schoonmoeder.
| 06:23 |
tis vreselijk dat mensen daarmee schelden...
mooie engeltjes..
| 09:44 |
Dankje, ook voor de reacties op de andere blogs
| 10:59 |
Ja kanker het is en blijft een rot woord,ik weet er van mee te praten ik heb nierkanker en baarmoeder en eierstok kanker gehad gelukkig ben ik er nog maar het had ook anders af kunnen lopen. Zelf maak ik ook beschermengeltjes en dat doe ik al jaren met heel veel plezier en liefde.Jouw engeltjes zijn erg leuk
| 20:48 |
Dank voor je reactie! De credits voor de engeltjes zal ik aan mijn vrouw doorgeven :-)
| 20:51 |
Schelden doet geen pijn, maar is wel heel erg kwetsend. Mooi doel.
| 20:23 |
Dankje!
| 20:51 |
Mooie engeltjes hoor. En schelden doet geen pijn.
| 20:01 |
Dankje!
| 20:51 |
Ik noem het ook een sluipmoordenaar en heb er ook van dichtbij mee te maken gehad. Zowel mijn choonmoeder als mijn eigen vader zijn op 67-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van longkanker. Het scheldwoord is verschrikkelijk.
| 19:37 |
Het wordt als scheldwoord zo gemakkelijk gebruikt. Als ik het iemand wel eens hoor zeggen vraag ik er ook naar waarom diegene dat doet. Antwoord is dan vaak dat ze het niet weten en het automatisch gaat....
| 20:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen