De eer gaat naar onze Frutselaar!


De #briefwisseling - @FrutselenindeMarge

Wat leuk, de eer is geheel voor jou Frutselenindemarge, je bent de eerste die een openbrief terug hebt gestuurd en die waardeer ik. Ik moet zeggen: aan het einde van mijn schrijven, als reactie op jou brief, is de koffie op…

*Neemt een slok gloeiend hete koffie*

Ja, wat dat betreft is het geen soep die niet zo heet gegeten wordt als die wordt opgediend, de koffie is natuurlijk andere koek en die laat ik echt niet koud worden. Koffie is een genot om te drinken en gaat er eigenlijk altijd wel in.

*Neemt een iets grotere slok, maar is nog wat voorzichtig omdat die heet is*

Ik vind op zich de veelheid van de schrijvers niet zozeer het probleem, het is eigenlijk meer de vervolgverhaaltjes die ik niet zo interessant meer vind. Ik het begin dacht ik nog: grappig, maar na verloop van tijd begint er iets te irriteren eraan. Misschien ben ik de draad van de gehele verhaallijn wel verloren, dat zou ook kunnen.

*neemt een slok*

Het word ook een beetje rommelig in het overzicht. De ‘opzichzelfstaande’ 140W verhaaltjes verdwijnen in de hoeveelheid een beetje uit het zicht en zo is het lastiger om wellicht nieuwe of andere schrijvers te ontdekken.

*Klok*klok*

Misschien is het een optie om twee kolommen er van te maken, met aan de linkerzijde de vervolgverhalen en aan de rechterzijde de ‘op zichzelf staande’? Het geeft wat meer overzicht denk ik dan maar.

*Neemt zijn laatste slok koffie, voordat die koud is*

Verstandig om een stapje terug te doen en het over te dragen (in elk geval komende maand) aan @Dewaputra. Ik wens hem veel succes en ook plezier van de vele verhalen en het werk wat hij er aan zal hebben.

Ja, het is wat op Yoo.rs. Wat dat betreft lijkt het wel een beetje op wat jij doet (hebt gedaan) met de 140W uitdaging: het alles in goede banen leiden, het overzicht te houden en overzichtelijk te houden, het zal warempel allemaal niet meevallen! Gelukkig doet @Henkjan de Krijger en zijn team dat voor ons *Dankbaar*

Ook ik heb een gloeiende hekel aan het ‘slechts posten’ van een link naar een kranten artikel. Laatst zat ik een stuk te lezen op Yoo.rs en dacht: hmmm, interessant. Kom aan het einde van die blog een link tegen en wat denk je…? Gewoon het artikel zelf van een andere website afgehaald en gekopieerd! Nou dat gebeurd me geen tweede keer!

Ik was blij dat ik twee mensen weer van de negeerlijst kon halen, dat werkte niet en had ik dus gevraagd aan @Babita de Boer, komt er zo een het scherm binnen vallen. Dus toch maar weer even de negeerknop, moet zeggen: het gaf me gelijk een opgeruimd beeldscherm en ik kwam zo warempel nog andere schrijvers tegen. Gelijk een vermoeden dat hij de hele Telegraaf, de Trouw en het AD of zo knipte en plakte. Waarom? De kijkbuiscijfertjes? Die miezerige YP punten, als je er maar 10 kijkers weet te lokken en je plaatst zo 10 artikelen op een dag, zit je zo op 100YP. Nou succes ermee, van mij krijg je ze niet meer…

Ach, soms moeten we keuzes maken en dit was er ook zo één.

Een nieuwe job dus. Bevalt het? Ik ben benieuwd wat je bent gaan doen.

Bedankt voor het (terug) schrijven. Keep in touch, zeggen de Amerikanen.. Ik als nuchtere Hollander zeg maar bij deze: graag tot een volgende schrijfsel, ik hoor graag van je!

Hartelijke groet daar in Hoogland, vanuit het mooie Julianadorp (gemeente Den Helder).

Peter

Ik dacht: doe eens gek en #stuur een #brief ...

Bovenstaande is een brief in het kader van deze blogpost hier op Yoo.rs. Stuur jij mij ook een open brief terug en gaan we het gesprek samen aan? Als je reageert, gebruik in je brief dan de tagg @LWAlmanak, dan krijg ik de melding dat jij mij hebt geschreven/genoemd in een bijdrage.