×

Yoors


Inloggen
×

YoorsAfscheid nemen

Afscheid nemen


We nemen afscheid van vrienden en familie deze laatste week. Ik had een leuk afspraakje met mijn vrienden, het is altijd leuk als we met ons viertjes samenkomen. Ze maken al plannen om ons volgende lente te bezoeken, waar ik echt naar uitkijk!

Afscheid nemen van mijn moeder was heel moeilijk. Ze bracht veel verassingen mee - een survival kit noemde ze het - om mee te nemen op de trein. Ze is echt de beste! Ik vind het jammer dat ik mijn zus en haar lieve dochter niet zag voordat we vertrekken, maar we zullen binnenkort Skypen. Ik mis hen nu al!

We zijn onze laatste spullen aan het inpakken en hopen dat alles in de verhuiswagen zal passen. De garage is voller dan vol! Maar als sommige dingen niet meekunnen, is het geen probleem. De verhuiswagen is hier maandag ochtend om acht uur en onze trein vertrekt om vijf uur 's avonds. We zijn erg nerveus en enthousiast over onze nieuwe toekomst en avontuur!

Blog: A dream in Paradise