×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Boek gelezen: Reiki Shamanism

Boek gelezen: Reiki Shamanism


Omdat ik me in Reiki en in shamanisme interesseer en me erin wil verdiepen, stootte ik op dit boek. Het is één van de beste boeken die ik ooit heb gelezen, Jim Pathfinder Ewing schrijft op een hele boeiende manier en alles was gemakkelijk uitgelegd. Shamanisme en Reiki passen perfect samen, omdat ze dezelfde filosofie hebben: het genezen.

Ewing geeft oefeningen hoe je in trance geraakt aan de hand van trommelgeroffel. Dan kan je aan de hand van een combinatie tussen Reiki en shamanisme personen en dieren alsook voorwerpen en plekken genezen.

Heel to-the-point en informatief boek. Als je je interesseert in Reiki en/of shamanisme, dan is dit boek een absolute must-have!