Valentijnsdaggedichtje 7 (Poetry by Enrique) | The Original Enrique

Valentijnsdaggedichtje 7 (Poetry by Enrique)

Vrijdag, 14 februari 2020, Valentijnsdag.

Voor deze bijzondere dag heb ik reeds mijn 7e gedicht geschreven. Dit gedicht en vele andere gedichten van mijn hand, zijn ook te vinden via mijn website. Anders dan mijn vorige 'foute' bijdrage, dit keer een serieus maar lief, klein gedichtje:

val2020

Een kus gestolen

Jouw liefde gekregen

Mijn hart gegeven

En God's zegen gevraagd

 

Poetry by Enrique   Poëzie zoals nooit beschreven

© 02-02-2020 Copyright; Blog, titel, tekst(en)/gedicht van/door: © The Original Enrique Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Image by Tomislav Jakupec from Pixabay en: Image by Pete Linforth from Pixabay (bewerkt) Tags: #val2020#valentijnsdag#valentijn#gedichtjes#fotogedicht#liefde#huwelijk#huwelijksgedicht#poezie#PbE#PoetryByEnrique Voor mijn mooiste gedichten, zie: https://www.blogsonfire.nl/poetry-by-enrique 

val2020
Share
Earn €1 per 1000 shares.