Help mij!


Hoi!

Om direct ter zake te komen wil ik jullie vragen om deze post zo vaak mogelijk te delen! Upvote, reageer, het maakt niet uit hoe, zolang zoveel mogelijk mensen het maar zien, want ik hoop dat we nog op tijd zijn!

De afgelopen tijd zag ik op Facebook zoveel goede acties voorbij komen, zoals doneren voor het ongeluk in Oss, dat ik voelde dat ik ook wat moest doen. Maar op het moment dat je dat gevoel hebt komt vaak niet direct in je op wat je precies kunt doen. Ik heb toen gedoneerd op de pagina voor de nabestaanden van de kinderen uit Oss, maar voelde me niet voldaan.

Nou was ik bezig met het schrijven van een artikel over leuke cadeau ideeën onder de 5 euro, maar toen bedacht ik me dat er sommige kinderen zijn die door sinterklaas worden 'vergeten'.

Daarom ben ik opzoek gegaan naar initiatieven die hiervoor opgericht zijn, en ik kwam uit bij De Sinterklaasbank

Deze stichting zet zich in voor kinderen waar sinterklaas niet komt omdat hij vaak niet weet dat ze het wat minder hebben, én laat ze hun eigen cadeau uitkiezen. Ook mogen de ontvangers anoniem blijven als ze dat willen, juist omdat het over verborgen armoede gaat. 

Nou wil ik jullie vragen de site eens te bekijken, gewoon te bekijken. Je kunt naar eigen inzicht bepalen of je geld doneert of niet. Of misschien zit jij krap bij kas, en lukt het dit jaar niet om sinterklaas te vieren. Dan hoop ik dat je wat aan deze link hebt.

Nogmaals wil ik jullie vragen om dit bericht zoveel mogelijk te delen, omdat de tijd bijna op is. Het is ook een mooi initiatief voor volgend jaar, maar ik wou het graag nu aankaarten. Tevens heb ik ook promotie materiaal gedownload, dus als je interesse hebt, laat het dan weten!

Dankjewel voor het lezen van mijn post, en graag tot snel!

Lieve groet,

Mij

PS. Hier een stukje over iemand die zijn ervaring heeft gedeeld, dit is ook direct het stuk dat me heeft overgehaald dit doel te promoten!

”…..Ik kreeg een brok in mijn keel. Ik ging weer 50 jaar terug in de tijd, toen mijn moeder ook iedere cent moest omdraaien voor een cadeautje. Wat was ik blij dat ik van Sint een timmerkist kreeg, waarvan later bleek dat deze was geschonken door een organisatie die dat via de sociale dienst deed. Ik heb de kist nog, omdat ik er geen afstand van wil doen. Het plezier wat je dus als kind wordt gedaan, kan voor altijd een goede herinnering zijn.”