278     Dromen    


Ik droom van geluk, gezelligheid met al mijn vrienden, ik droom dat alles goed gaat, ik droom dat de zon altijd zal schijnen, ik droom van voorspoed en bezit. Ik droom wat af en als ik morgens wakker wordt dan ben ik al hartstikke moe van alles wat ik in die dromen voor waar aannam. Want ja ik droomde dat ik alles al had en omdat allemaal te doen kost heel veel energie en tijd.

Maar je moet toch een droom, een doel hebben in het leven, tja dat dacht ik ook altijd totdat mijn droom uit elkaar spatte en ik de stukken niet meer passend kreeg. Als je een doel, een droom neerzet dan moet jij die halen want anders heb jij gefaald en daar wordt je weer onzeker van, wordt je afgekeurd door anderen. Dus je moet een droomdoel hebben een doel waarover je dromen kan.

En als die droom niet uit komt wat dan, maar ook als je droom uitkomt kijk jij hoeveel het jou kost om die droom, dat doel overeind te houden ten koste van alles.

Dat je vaak zover gaat dat alles in elkaar stort ten koste van jezelf, je lichaam en geest en dat je weer helemaal opnieuw moet beginnen.

Dromen zijn bedrog, dromen zijn net als de reclames op de TV het valt altijd tegen en als jij vind van niet dan ontken jij je eigen dromen je wilt niet inzien dat alles veel meer glimt in de reclames dat alles veel mooier is en wordt aangekleed als nodig is alleen maar om jou te laten beseffen dat je droom uit kan komen.

Bedrogen door dromen, door fantasieën van de reclame makers, jij wordt zo geprikkeld dat jij altijd het nieuwste van het nieuwste moet hebben, dat is je droom, daar droom jij van.

En je trapt er steeds weer in, je probeert het steeds opnieuw en steeds mis je net dat beetje geluk, voor 2 euro kan jij miljonair zijn,

Maak je eigen wensen waar, je dromen worden werkelijkheid als je er maar in geloofd.

Maak je eigen wensbord, zet je dromen om in iets wat jij mag ontvangen, trek je dromen naar je toe, de energie zal je belonen, knip de plaatjes en plak ze op je wensbord.

Dromen uitleggen is heel moeilijk vooral je eigen droom omdat je die invult zo als jij het graag wilt, het is de makkelijkste manier om dit zo te doen. Vele die het doen zullen vaak een droom uitleggen als iets moois of mooi met een waarschuwing het is heel vaak positief.

Dat wat je nodig hebt om te leven zal je ontvangen, het is aan jou om dat wat naar je toe komt te ontvangen.

Wat je niet nodig hebt zal je niet ontvangen maar bij het wel ontvangen is het afgedwongen en zal maar van tijdelijke aard zijn. Het is aan jouw welke keus je maakt, jouw keus zal altijd geleid worden door de hebzucht.

Alles ontvangen in je droom is heel vermoeiend.

R v Meerten

26-02-2019