Bestaat er zoiets als een Yoors Blog?


Eerder vroeg ik me af of we elkaar nog wel lazen?

Om tot de ontdekking te komen dat we elkaar zeker nog wel lezen:

Go Yoorsies

Waarin ik aangaf dat er mijn inziens in de clan van de Yoorsies een heel ander soort blogs gelezen worden dan daar buiten.

Nu weet ik  iet wie die homepage blogs kiest, maar iig hartelijk dank voor het kiezen van een absolute niet Yoors blog in mijn ogen.

Want vandaag stond mijn Utopinie deel 1  op eens op de homepage. Ik schreef deze blog 3 dagen geleden en was dan ook zeer verbaasd dat ie opeens op de homepage stond. Zeker omdat ik in die tussen tijd twee, in  mijn ogen, wel Yoors blogs geschreven heb.

  1. Hoe groen is groen nog?
  2. 7 Day Book Challenge - Dag 8 waarom deze boeken

Het is wel heel leuk om te zien dat na 2 uur ik welgeteld 0 reacties heb op een homepage blog. Meestal weet ik dat ik op de homepage sta doordat mijn  inbox ontploft, maar nu is het angstwekkend stil.

En daarmee onderschrijf ik de stelling dat er zoiets bestaat als een typische Yoors blog en een Niet Yoors blog.

Foto van Nicky Bruinen 


De wereld buiten Yoors

Want buiten Yoors deden zowel mijn blogs over Wie is de Mol Niet en dit eerste deel van Utopinie (Over het programma Utopia indien onbekend) het veel beter dan alle blogs die hier op Yoors zo leuk liepen. Met super toffe reacties etc.

En geheel terecht, want je schrijft voor een doelgroep Yoorsies, Molloten, Utopies of zij die dol zijn op pleetertainment.  

Ieder zijn ding en gelukkig kan op Yoors bijna alles, en komt er dus ook bijna van alles op de homepage. 

Komen er ook dingen op Yoors die niet kunnen? Ik zie wel eens dingen waarvan ik denk jammer dat je het zo ziet, maar uiteindelijk heeft iedereen recht op zijn werkelijkheid en op haar Utopia. 

Hieronder meer Tegendraadjes - Nog niet genoeg volg me via Twitter of FaebookTegendraads