December Yoors Maand


Quote


It's oh so quietIt's oh so still
You're all alone
And so peaceful until
You ring the bell
Bim bam
You shout and you yell


Björk

Diversiteit geeft de wereld kleur

Juist ja, ik vind het hier wat stil de laatste tijd. Kan aan mij liggen.... die kans is groot.Toch vind ik op Yoors nog steeds meer diversiteit dan op welke bloggroep op facebook dan ook.
Maar ik heb het idee dat ook Yoors wat meer een eenheidsworst begint te worden met veel dieren, recepten en DIY. 

Natuurlijk ook dat kan aan mij liggen...... die kans is heel groot. En er zijn nog genoeg artikelen die me wel aanspreken.  Maar ik zou het heerlijk vinden als ik hier nog meer diversiteit zou vinden. 

                                                                                             De theorie

Mijn theorie is dat de huidige situatie mogelijk te maken heeft met de wijzigingen op Yoors, die een aantal mensen heeft afgeschrokken en andere huiverig heeft gemaakt Yoors te promoten en  dus het daar uit voortkomend gebrek aan nieuwe aanwas.


Vandaar het volgende simpele voorstel:

                                                                    Een simpel voorstel

Kunnen we misschien de komende december maand allemaal nog wat extra samenspannen om mensen in onze omgeving, op FB, op feesten en partijen, op kerstdiners en nieuwjaarsborrels of met een permanent marker op publieke toiletten te laten weten hoe leuk het is om deel van Yoors te zijn?
Hoe tof het is hier te schrijven, te reageren, te leren, te groeien, andere te helpen of gewoon te lezen.
Natuurlijk zijn er vele onder ons die dat al doen, maar ik geloof dat we allemaal nog wel een tandje kunnen bijzetten, ik zelf voorop.
Dus hierbij stel ik voor: December maand Yoors maand! 

Nodig ze uit >  er is nog nooit iemand slechter van geworden 

Nodig vriend uit

Eerdere Yoors Blogs  >>