Ik stop ermee.


In mijn zoektocht om een mooi platform te vinden voor mijn verhalen te delen vond ik Yoors. In eerste instantie was dat ook heel fijn, maar naar mate ik langer op Yoors zit stoort de instabiliteit van het platform me steeds meer. Ik begrijp uit posts van andere dat Yoors bekend is met updates en bugs en dat dat altijd al zo is geweest.

Maar goed het beïnvloed me nu zo dat ik weinig animo voel om verder te posten. Dus ik stop er voorlopig mee!

Ik zal zo nu en dan best nog eens een kijkje willen komen nemen want er zijn op Yoors best veel dingen die de moeite waard zijn wat betreft uitdagingen en creatieve mensen die hun ideeën op wat voor een manier uiten en hoop op een stabielere toekomst voor Yoors.

Ik ga mijn verhalen verwijderen en weet nog niet of ik ze ergens anders ga plaatsen. Ronan zal zeker meer avonturen gaan beleven want ik heb veel te veel plezier als ik met hem op pad ben! Maar hoe ik ze ga delen weet ik nog niet!

Ik wil iedereen die zich de moeite heeft genomen mijn verhalen te lezen en een reactie of zelfs een upvote achter te laten heel hartelijk bedanken. Jullie reactie's bevestigen wel dat mijn rare kwast geen gek idee was dat niet zou aanslaan!

Ik blijf nog even zoekende en hoop dat de rust snel weerkeert op Yoors!

Nogmaals bedankt voor jullie warme reacties en tot ziens!

Even dit nog toevoegen, mijn eigen Rare kwast en Ronan verhalen zijn verwijderd! Ik laat de rest wel staan omdat ik mee heb gedaan aan uitdagingen en die bijdrages zoveel mogelijk wil laten staan. Dit vooral omdat ik de tijd en moeite en de passie respecteer van diegene die deze uitdagingen draaiende houden!!