Natuurweetjes en semi- wetenschappelijkheden - verzamelblog Elles van den Broek | ellesvandenbroek

Natuurweetjes en semi- wetenschappelijkheden - verzamelblog Elles van den Broek

Natuurweetjes en semi - wetenschappelijkheden - verzamelblog 

In dit blog verzamel ik mijn eigen blogs met natuurweetjes en semi - wetenschappelijkheden. Ik noem het semi - wetenschappelijk, omdat ik het baseer op informatie die ik zonder diepgaande factcheck verwerk in mijn blogs. Hiermee is het geen onzin, maar het kan wel zijn dat blogs wetenschappelijk niet helemaal volledig zijn. Soms bewust gesimpliceerd om de leesbaarheid te vergroten voor iedereen. Je moet geen wetenschapper hoeven zijn om mijn blogs te lezen.

Aanvullingen, reacties en vragen zijn altijd welkom! Ook als je graag een onderwerp in een goed leesbaar blog zou willen zien: geef het maar aan, ik duik er in!

#natuurweetjes#wetenschappelijkeblogs#wetenschappelijkheden#verzamelblog#leesbareinformatie#zonnewende#demol#reuzenteek#spar#den#larix#alszheimer#vliegendevliegen#maansverduistering#stinkhorn#saharazand#supermaan#ellesvandenbroek

Lees meer

Share
Share and earn €0.001 every time someone reads this post.

21 comments