Parachutisten boven Hoogersmilde (Dr.)


Soms heb je domweg geluk en kun je de auto op tijd aan de kant zetten...

'Lichtelijk' verbaasd was ik toen ik gisteren over de N371 door Hoogersmilde, drenthe reed. Ongeveer tussen de 5 en 10 parachutisten zag ik 'vliegen'. Alleen kon ik de auto in eerste instantie niet aan de kant zetten. Gelukkig kreeg ik een herkansing wanneer de tweede 'lading' uit het rondcirkelende vliegtuigje werd gedropt.

Bij een bushalte ben ik even gestopt (er kwam nog geen bus aan) En kon ik toch mooi even wat filmen. Het is natuurlijk langs de doorgaande weg dus ik kon niet voorkomen dat de voertuigen ook (deels) gefilmd zijn, met het nodige geluid. Toch vind ik het redelijk uniek en ik was op het goede moment op de goede plaats. Hoewel het filmpje net iets langer duurt dan een minuut, was mijn onverwachte missie toch weer geslaagd! In een schermpje van een smartphone zie je niet alles even goed maar thuis zag ik als kers op de taart in de rechteronderhoek nog een parachutist landen op afstand. Geniet heel even van de bijzondere beelden zou ik zeggen! Oja, Dit is ook een passie van Diaantje... 😉🤭

Tip: Bekijk de video in volledig formaat! (schermgrootte)


Of hebben ze hier gewoon voedselpakketten gedropt...? 🤣🤣🤣

© 06-04-2019 Copyright; Blog, titel(s), tekst(en), afbeeldingen én video van/door:  © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.

 

Gerelateerd: