For Yoors' sake!


Onlangs heb ik hier al een item aan gewaagd...

De pop-up en de pageviews, of liever gezegd; het uitblijven daarvan.

Graag zou ik een reactie krijgen van het Yoors-team dus ik tag hier even een aantal mensen: @Henkjan de Krijger @Babita de Boer  @Lars Grijsen  Wie hier precies over gaat, weet ik niet. Goed dat er gekeken wordt naar de SEO maar dit is volgens mij het probleem niet (meer). Ca. 800 items heb ik op Yoors staan en toch zeker 400-500 die echt de moeite waard zijn, afgaande op reacties van binnen en buiten Yoors. Van al die items zijn er maar drie die scoren boven de 1000 views en in totaal 118 die boven de 100 zitten. ongeveer 680 items zitten tussen de 10-100 views. Veel van deze blogs staan er al jaren op, ik ben al 2,5 jaar bij Yoors. De blogs worden bekeken op Yoors, een enkele keer daarbuiten en verder zijn ze 'dood'.

Uiteraard bedoeld als opbouwende kritiek ook het volgende: Wanneer familie en vrienden al dan niet gevraagd hun mening geven over mijn blogs op Yoors, krijg ik vaak dingen te horen als: "Ja, maar dat is heel apart... Als ik die link aanklik... Hier, kijk maar even... O nee, nu niet... Ja, wel, kijk..." Dan zeg ik: "Ja, dat is de pop-up, die kun je gewoon wegklikken" Dan volgt de bijna standaard reactie: "Hoe (of) Waar dan?" Vervolgens doe ik dat voor. "Oja". Men klikt verder... "Hier, nu komt ie weer!"

Natuurlijk ga ik dan verder in gesprek en dan blijkt dat mensen hier absoluut niet van gediend zijn en alles dan maar wegklikken. Om maar te zwijgen van lid willen worden. Zonde!! Mijn blogs en blogs van anderen deel ik regelmatig op mijn eigen site, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, etc. Regelmatig maar ik spam absoluut niet. Wanneer mensen een gedicht of dergelijke lezen, zou men normaal gesproken wel doorklikken naar andere gedichten etc. Maar die pop-up...

Brainstormen

Volgens mij is er ooit gezegd dat de pop-up pas op zou duiken bij het lezen van het derde item maar hij staat er direct al. Natuurlijk snap ik dat Yoors ook leden wil werven uiteraard.

Maar dit zou ook kunnen door de pop-up weg te halen en bijv. in te stellen dat mensen max. 3 blogs per dag kunnen lezen. Dan onderaan een balkje met de tekst: "Volledige toegang? Wordt nu gratis en vrijblijvend lid!" Of misschien heb jij een beter idee? Laten we het hier nog eens over hebben. Duizenden views moeten mogelijk zijn. Kijk maar naar Pinterest bijvoorbeeld. Dit is geen 'bozige brief' of wat ook maar een laatste poging van mij met de vraag of hier nog eens naar gekeken kan worden.

Bij voorbaat dank!

popup