Testblog / Promoblog © The Original Enrique


Voorwoord:

Geachte lezer, wellicht wilt u ook gaan bloggen/vloggen, al dan niet betaald. Misschien wilt u enkel lezen, kan ook. In elk geval is dit blog educatief bedoeld, ter promotie van mijn blogs én voor mij als test, hoe goed dit blog gevonden wordt door zoekmachines. Er zijn diverse blogs en linken die u aan kunt klikken. Wanneer u een blauwe tekst ziet, kunt u hierop klikken om een (voorbeeld van een) blog te zien. Deze zal vervolgens openen in een nieuw venster. Onder mijn blogs staan een aantal verwante en andere leuke, grappige, interessante of leerzame blogs vermeldt, al dan niet van mij of mijn schrijfpartner Kitty. Er kunnen door mij op termijn nog blogs aan worden toegevoegd.

Wilt u zelf beginnen in de wereld van bloggen, kunt u vast deze pagina opslaan als favoriet, dan heeft u al een prima begin! Aanmelden bij Yoors (Deze post staat dus op dat platform) kan ook. Verderop in dit blog staat meer info + de aanmeldlink. U stapt dan direct in de wereld van bloggen en krijgt daarvoor zelfs betaald! Het aanmelden is gratis en u heeft geen verplichtingen! Wilt u onverhoopt toch op een later moment uitschrijven, is dat met enkele muisklikken geregeld.

Veel plezier gewenst door © The Original Enrique ( enrique.dutch@gmail.com )

Mijn vorige testblog:

Het ging boven verwachting! Mijn bovenstaande testblog komt vaak naar boven in de (bekendste) zoekmachine!

Nu wil ik een stapje verder gaan. Naast allerlei tests die in- en door dit blog verweven zitten, wil ik u ook wat van o.a.  mijn aanbod qua blogs laten zien. Wellicht ook interessant voor de #beginnende #blogger. Voor deze groep voeg ik hieronder ook wat #tips in voor het #maken van een #goed #blog.

Met onderstaand blog en dan met name de opmaak, daar ga ik nog mee bezig.

Waar schrijf ik allemaal over?

Dat is heel divers. Wel heb ik een aantal terugkerende items. Mijn paradepaardje is wel het 'Slaapmutsje'. Daar heb ik nu meer dan 100 items van online staan. Wanneer u zoekt op Google naar een slaapmutsje + getal <100 bv: Slaapmutsje 21, Slaapmutsje 46 of dergelijke, kom ik vast tevoorschijn. Er zal dan bij de resultaten ook '© The Original Enrique', 'Enriqué (blogs and more) of 'Klein' staan. De laatste 2 zijn mijn eerdere namen waar ik virtueel mee door het leven ging. Mijn nieuwe 'Screenname' doet mij en mijn werken het meeste recht en op termijn zullen al mijn blogs deze naam dragen. Het slaapmutsje is altijd een kort item voor het slapengaan, welke ik altijd luchtig probeer te houden, een enkele uitgezonderd. En regelmatig komen er nieuwe Slaapmutsjes bij!

Verder heb ik de items: "In een #Notendop" en "In a #Nutshell", "Klein's Kritische Column", "#MyFeelings" (Hier kun je dus echt alles verwachten! ;-D ) en nog veel meer. Verder schrijf ik ook gedichten in allerlei dichtvormen, vrije schrijfsels, fictie en non-fictie verhalen, reviews en nog veel meer! Wil je mij beter leren kennen? Bekijk dan eens onderstaand blog:

Tegenwoordig schrijf ik dus ook vaak (deel)blogs met mijn schrijfpartner Kitty ( 'wakeupkitty' ) Samenwerken is dus ook mogelijk!

Dit blog blijft voorlopig 'Under Construction'. Bij vragen kunt u me altijd mailen: enrique.dutch@gmail.com   Direct lid worden, Gratis en Vrijblijvend? Klik dan helemaal onderaan.

Voor de Yoorsies: Wil je jouw blog hierin vermelden? Plaats dan je link in een reactie.

Blogs van mede-Yoorsleden:

Bovenstaande foto's horen bij een test. (i.v.m. delen)

Nog wat meer blogs van mij en/of Kitty:

© 12-11-2018 (Laatste update: 09-01-2019) Copyright; Blog, titel(s) en teksten van en door: © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeeldingen Pixabay: https://pixabay.com/nl/kleurpotloden-pennen-kleur-tand-2361653/  En:  https://pixabay.com/nl/londen-lantaarn-big-ben-rivier-1149144/  En:  https://pixabay.com/nl/robin-vogel-op-tak-in-de-tuin-818126/  En: https://pixabay.com/nl/auto-sportwagen-racewagen-snelheid-49278/    Onderstaand logo: Eigen werk/logo.  Tags: #blogs #betaald #bloggen #enrique #t.o.e.