Slaapmutsje 118 'Trui aan, broek uit!'


Want we gaan naar buiten!

Tja, de werkelijkheid is soms vreemder dan fictie...

slaapmutsje

Waar gaat dit heen, hoor ik je denken.

Nou, die trui lijkt me nog vrij logisch. De broek behoeft nadere uitleg. Dat komt eigenlijk omdat Klein loops is, haha. Zij heeft nu een hondenslipje aan met een inlegkruisje. Die moet dus uit, voordat we de deur uit gaan. Nu is dat slipje ongeveer dezelfde kleur als Klein haar vacht. Je voelt 'm misschien al aankomen... Klein voelt 't vaak óók aankomen... De enige die dingen niet aan ziet komen ben ik, kennelijk. Klein gaat zitten voor een plasje of erger... En ik zie niets vallen. Ook Klein kijkt raar op. "Waarom krijg ik ineens zo'n warme poepert?" Met een soort schok kom ik tot het besef dat 'ie 't slipje nog aan heeft. Dit wordt kokhalzen...

Verdere details zal ik je besparen... Maar we hebben de trui nog. Voor dit Slaapmutsje vond ik 't wel leuk om een korte video in te voegen. Klein (en ik) buiten met trui maar zonder slip. Nou, ik wel dan natuurlijk hè! Anders heb ik straks geen volgers meer!

🤣🤣🤣 Alvast Welterusten gewenst en geniet van het filmpje!

slaapmutsje

© 19-11-2019 Copyright; Blog, titel, tekst(en) en video van/door: © The Original Enrique   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Header Pixabay:  https://pixabay.com/nl/photos/eschscholzia-californica-orange-king-4236184/   Tags: #slaapmutsje #schuin #humor #klein #whippet #video #goodnightstory #VidsByEnrique #wandelen #kolonie          

slaapmutsje