Z
Slaapmutsje 125 / Bedtime story 125 'Zoals friet in doen' | The Original Enrique

Slaapmutsje 125 / Bedtime story 125 'Zoals friet in doen'

Vanaf nu is © The Original Enrique ook songwriter!

Hier begon het allemaal mee. Een titel van een liedje veranderen, zodat het over voedsel gaat.

slaapmutsje

En ik heb me uitgeleefd, dat kunt u hier zien. De titel van het liedje van Bonnie en José "Zoals vrienden doen", heb ik aangepast. "Zoals friet in doen", heb ik er van gemaakt. Maar om de uitdaging nog wat groter te maken dacht ik; ik ga gewoon de hele songtekst opnieuw schrijven. En dat is gelukt! Het liedje gaat nu over twee dames die in een snackbar werken of een frietkot, zoals men in België zegt. Nou, ik zou zeggen, start de video en zing lekker mee met de (nieuwe) songtekst(en) die onder de video staat.

Origineel:                                                                                                                              Nieuw:

Jij en ik, wij blijven samen
Over bergen, door dalen
Zoals vrienden doen

En dwars door pijn en misverstanden
Drogen wij elkaars tranen
Zoals vrienden doen

Schijnt de zon of valt er regen
Wij slaan ons er wel doorheen
O, o, wat ook komt kan ons niet schelen
Alles delen we samen, zoals vrienden doen

Jij en ik, wij blijven samen
Over bergen, door dalen
Zoals vrienden doen

En dwars door pijn en misverstanden
Drogen wij elkaars tranen
Zoals vrienden doen

Schijnt de zon of valt er regen
Wij slaan ons er wel doorheen
O,o wat ook komt kan ons niet schelen
Alles delen we samen, zoals vrienden doen

Jij en ik, wij bakken samen
Wij verdelen de taken,
zoals friet in doen

En met azijn en gipsverbanden
Voor als wij ons verbranden
Als wij friet in doen

In 't vet of in de olie
Er gaat heel wat friet doorheen
O,o wat ik bak, kan mij niets schelen
Wij verdelen de taken, zoals friet in doen

Jij en ik, wij bakken samen
Wij verdelen de taken,
zoals friet in doen

En met azijn en gipsverbanden
Voor als wij ons verbranden
Als wij friet in doen

In 't vet of in de olie
Er gaat heel wat friet doorheen
O,o wat ik bak, kan mij niets schelen
Wij verdelen de taken, zoals friet in doen

Enrique, soms ietwat excentriek...

Welterusten!

slaapmutsje

© 28-01-2020 Blog, titel(s) en tekst(en) van/door: © The Original Enrique Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Image by skeeze from Pixabay Tags: #slaapmutsje#hoeeetditliedje#lyrics#songteksten#zelfbedacht#humor#slaapmutsje#muziek

slaapmutsje
Share
DM