NIETS IN ONS ... (Gedicht op encaustic schilderij, eigen werken)


NIETS IN ONS

Ik ben er nog steeds niet uit onder welke categorie ik dt het beste kan plaatsen. Of ik moet ze beiden apart aanbieden. Dat ik ook zowat.   Zo je ziet heb ik de tijd, ruimte  en de smaak weer te pakken. Je zal het niet geloven. Gisteren heb ik in die hitte nog boven strijkijzer en stylus gehangen. knettergek natuurlijk.  Het is voor mij weer zo heerlijk er tijd en ruimte voor te hebben.  Er komen nog meer van dt soort varianten in beeld . Heel leuk om te doen, en ik kan er zowel mijn 'praatje' als mijn 'plaatje'  een plek in geven.  Beiden doe ik nu eenmaal graag.

Behalve het verhaal: 'onder welke categorie'  heb ik nog een puntje van aandacht. De kleur van het pas-partout.  Wat heeft jouw vorkeur . wit of ze zwarte ?  Soms is het voor mij duidelij, en soms ook niet. Wil je meedenken ? 

Dank voor jouw bijdrage !

MJ

0
 Advanced issues found
 
0
 Advanced issues found
 

Encaustic schilderij met tekst.

0
 Advanced issues found
2
0
 Advanced issues found
2

Encaustic schilderij met wit pas-partout.

0
 Advanced issues found
 
0
 Advanced issues found
 

Encaustic schilderij met zwart pas-partout.

0
 Advanced issues found